Chicago Blackhawks - Washington Capitals 2.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/01/2013
Jaa tämä...

Avaako hallitseva mestari urakkansa heti voitolla?

Chicago Blackhawks – Washington Capitals, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,95 | 4,00 | 3,25 

 

 

Jääkiekon NHL pyörähtää vihdoin ja viimein käyntiin Suomen aikaa tulevana yönä kolmella etukäteen ajateltuna varsin mielenkiintoisella kohtaamisella. Chicago Blackhawks isännöi tässä vihjeessä vieraaksi saapuvaa Washington Capitalsia. Chicago Blackhawks juhli viime kauden päätteeksi NHL:n mestaruutta ja samallahan viime kaus teki Chicago Blackhawksista lähihistorian menestyksekkäimmän seuran. Chicago lähti jo edelliseen kauteen äärimmäisen vahvalla kokoonpanolla ja samaa voidaan sanoa itseasiassa myös tästä kaudesta. Chicagon valmennus on siinä mielessä loistavassa tilanteessa, että Chicagon joukkue ei oikeastaan ole muuttunut viime kaudesta. Chicago päästi muutamia pelaajia toisiin seuroihin lähinnä sen takia, että kotijoukkue saisi siitä varausvuoron itselleen. 

Chicago Blackhawks tulee olemaan samoilla vahvuuksilla liikenteessä kuin edelliselläkin kaudella. Chicago Blackhawksin puolustus on äärimmäisen vahvaa tasoa ja toisekseen hyökkäyksessä löytyy leveyttä erinomaisella tavalla. Chicago on liikenteessä kaiken kaikkiaan erittäin monipuolisella kokoonpanolla eikä näin etukäteen ajateltuna Washington Capitalsin tilanne ole lainkaan niin hyvä. Washington Capitals ei vahvistunut kesän aikana millään tavalla. Washington päästi Mike Ribeiron etsimään uutta työnantajaa ja lisäksi Jeff Schultz ostettiin ulos Capitalsien kokoonpanosta. Lähtökohtaisesti Washingtonin suurin ongelma tulee olemaan puolustuksessa, sillä puolustuksen taso vierasjoukkueella on heikkoa tasoa. Oikeastaan vain Karl Alzner, Carlson sekä Green ovat sellaisia puolustajia, jotka kuuluvat Washingtonin ykkös,-sekä kakkospuolustuspariin.

Washington Capitals joutuu pelaamaan nyt aiempaa kovemmassa lohkossa, joten vierasjoukkueen tehtävä ei etukäteen ajateltuna tule olemaan helppo. Ehdottomasti suurimmaksi kysymysmerkiksi tulee muodostumaan se, että kuinka Washingtonin puolustus tulee kestämään. Näin kauden ensimmäisessä ottelussa yllätysmahdollisuudet ovat normaalia suuremmat, mutta Chicago Blackhawks on ehtinyt jättämään itsestään hyvän kuvan. Kotivoitto on hyvä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas