Purtu Chiellini nousi puolustamaan Suarezia - "Rangaistus on liioiteltu"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Giorgio Chiellini pitää Luis Suarezin saamaa rangaistusta liian kovana.

Luis Suarezin puremisen kohteena ollut Giorgio Chiellini lähetti sympatiansa uruguaylaishyökkääjälle. Suarez puri italialaispakkia olkapäästä maiden välisessä alkusarjaottelussa tiistaina.

FIFA langetti torstaina Suarezille neljän kuukauden mittaisen pannan, jonka myötä mies ei saa edes harjoitella seurajoukkueensa Liverpoolin mukana. Samalla hyökkääjä joutuu olemaan sivussa Uruguayn yhdeksästä seuraavasta kilpailullisesta ottelusta.

Nyt olisi tarjolla ilmaista pelirahaa! Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa tarjouksena 10€ pelirahaa tästä linkistä! Jopa ilman talletusta! ]

Chiellini kommentoi Suarezin saamaa kakkua perjantaina jokseenkin yllättävin sanankääntein.

– Minusta annettu rangaistusmuoto on liioiteltu. Toivon syvästi, että hän saa ainakin pysyä joukkuekavereidensa lähellä pelien aikana, koska tällainen rangaistus on todella eristävä pelaajalle, Chiellini kirjoitti verkkosivuilleen.

Italia hävisi Uruguaylle 1-0 ja putosi MM-kisojen jatkopeleistä. Uruguay kohtaa ensimmäisellä neljännesvälierissä Kolumbian.

– Tällä hetkellä sisälläni ei ole ilon, koston tai vihan tunteita Suarezia kohtaan kentän tapahtumista, ja se on käsitelty, Chiellini linjasi.

– Tällä hetkellä ajatukseni on vain Luisin ja hänen perheensä luona, koska heillä on edessä todella vaikeat ajat.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut