Champions Hockey League pyörähtää tänään käyntiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Heti kovia pelejä

Eurooppalaiset jääkiekkoseurat pääsevät jälleen mittelemään paremmuudestaan, kun Champions Hockey League pyörähtää käyntiin tänään. Kyseessä on CHL:n toinen kausi sen jälkeen, kun sarja aloitettiin uudelleen viime kaudella.

Kaudella 2015-2016 CHL:ään osallistuu yhteensä 48 joukkuetta. Sarjassa on jälleen vahva suomalaisedustus, sillä liigajoukkueista mukana ovat Kärpät, KalPa, Tappara, Lukko, TPS, JYP, Blues ja HIFK.

Suomalaisjoukkueista Kärpät, TPS, Lukko ja Tappara aloittavat urakkansa jo torstaina. Kärpät ottaa yhteen saksalaisen Krefeldin kanssa, jonka pitäisi olla oululaisille pelkkä suupala.

Tappara matkustaa puolestaan Ruotsiin Djurgårdenin vieraaksi, joten tamperelaisilla on heti edessään iso haaste. Rauman Lukko kohtaa ensimmäisessä ottelussaan vieraissa Fribourgin.

TPS saa aloittaa CHL-urakkansa heti kotikentällään, kun vastaan luistelee itävaltalainen Linz. Turkulaiset lähtevät kauteen kovin odotuksin, joten on mielenkiintoista nähdä, kuinka joukkue suoriutuu CHL-avauksessaan.

HIFK aloittaa TPS:n ohella ottelut kotonaan sveitsiläistä SC Berniä vastaan. Muut suomalaisjoukkueet ovat tulessa vasta viikonloppuna.

Nordicbet on tiiviisti mukana koko CHL-kauden ajan ja tarjoaa heti kättelyssä ilmaisvetoja avauspeleihin!. Käy tsekkaamassa kertoimet suomalaisten matseihin!

[interaction id=”55d5862e8768712c75dac873″]

Lue myös:

Tuukka Raskin harteille kasataan jälleen iso vastuu ensi kaudella!

Lista: Jääkiekkokaulaloiden hurmurit!

chl ilmaisveto