HIFK ja JYP hakevat pisteitä vierasotteluista CHL:ssä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Pahat vierasottelut

CHL jatkuu perjantaina kuudella ottelulla. Kierroksella on jälleen mukana suomalaisväriä, sillä HIFK ja JYP pelaavat kovat vierasottelut. Helsinkiläiset kohtaavat vieraskaukalossa sveitsiläisen Bernin, ja JYP matkustaa Ruotsiin Frölundan vieraaksi.

Molemmilla joukkueilla on hyvä tilanne omissa lohkoissaan, sillä kumpikin aloitti CHL-taipaleensa voitolla. HIFK kohtasi avasuotteluun Bernin Helsingissä ja nappasi tiukan 3-2-voiton.

JYP sai avata CHL:n helpolla ottelulla, sillä jyväskyläläiset kohtasivat kotijäällään Sheffield Steelersin. JYP nappasi ottelusta 3-0-voiton, mutta pelin taso ei päätä huimannut.

Jyväskyläläisjoukkue lähtee Ruotsiin altavastaajana.

– Muutama klippi ollaan Frölundasta nähty. Vastaan tulee kova ja paljon kokemusta omaava porukka. He liikkuvat erittäin hyvin ja isompi kaukalo saattaa vaatia meiltä hieman totuttelua alkuun. Nyt kun on pakkovoitto otettu, niin lähdetään hakemaan hyvää tulosta Göteborgista, JYP-hyökkääjä Miika Lahti totesi CHL:n verkkosivuilla.

Neljä suomalaisjoukkuetta on jo varmistanut jatkopaikkansa CHL:ssä. Kärpät, Tappara, TPS ja Lukko ovat jo raivanneet tiensä jatkopeleihin.

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
Leijonien tuleva päävalmentaja selvillä!

Suomalaiselta kiekkotähdeltä uusi aluevaltaus!