VIDEO: Jääkiekon CHL:ssä vuorossa pudotuspelit!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Jääkiekon ystäville tiistai on merkittävä päivä.

Jääkiekon CHL:ssä alkulohkot on saatu pelattua, ja tänään aloitellaan pudotuspelikamppailuiden parissa. Suomalaisittain mielenkiintoisin ottelu käydään Jyväskylässä, jossa yhteen iskevät JYP ja TPS. Valitettavasti ottelu ei ole toistaiseksi noussut lippumyynnissä toivotulle tasolle, sillä edes vierasjoukkueen vahvuudessa Jyväskylään paluun tekevä Eric Perrin ei pelasta ottelua yleisökadolta.

– Parempi on olla arvailematta mitään mutta kyllä me liigalukemista jäädään tänään selvästi, JYPin Kari Tyni ennakoi.

– Eric Perrin oli meillä koko viime kauden ja yleisömäärä oli heikoin kahdeksaan kauteen. Tämä ei ole niin yksiselitteistä, että homma olisi yhdestä miehestä kiinni. Kunpa olisikin, niin johan ongelmat ratkaistaisiin saman tien.

– Viihdebisneksessä hienoinkin asia arkipäiväistyy, valitettavasti. Tämä on hieno peli tänään, toivottavasti saataisiin yleisö vielä liikkeelle. Päätös otteluun lähtemisestä tehdään nykyisin viime hetkellä, Tyni muistuttaa.

– Yleisö on toivottavasti mukana ja kuulutus tietysti huomio mutta sitten kun kiekko putoaa jäälle, silloin pelataan voitosta.

Opiskelijat ilmaiseksi

On syytä muistuttaa, että JYP tarjoaa opiskelijoille mahtavan mahdollisuuden päästä jäähallille ilmaiseksi. Ensimmäisenä jonossa olleet opiskelijat palkitaan istumapaikkalipuilla ja niiden loputtua täytetään seuraavaksi seisomakatsomot.

Lippujen jako illan CHL-otteluun alkaa jäähallilla tiistaina kello 17.30. Pukukoodina haalaripakko!

Katso vielä viime kauden loppuratkaisut:

CHL on kiistelty sarja, jossa on paljon kuluja, mutta toisaalta kyseessä on huikea näyteikkuna etenkin sellaisille pelaajille, jotka pyrkivät aktiivisesti pelaamaan suurempiin ympyröihin.

Suomalaisjoukkueista nähdään tiistaina kaukalossa myös Blues, joka pelaa kotonaan Mannheimia vastaan ja Tappara, jonka vastustajana toimii Ostravan illassa Vitkovice. Helsingissä yhteen iskevät HIFK ja Davos, Raumalla yhteen iskevät Lukko ja München ja Saksassa Kärpät haastaa Düsseldorfin.

Jos JYPin ja TPS:n välinen ottelu sisältää runsaasti mielenkiintoisia yksityiskohtia, myös Kärppien vierasottelua Saksassa on syytä seurata tarkkaan. Oululaisseura tulee pelaamaan Saksan yhden fanaattisimman jääkiekkoyleisön edessä.

Myös Espoossa Bluesin tulee saada hyvä tulos jo avausottelusta. Koska espoolaisseuran talous on ollut jo hieman pidempään heikko, pudotuspeleihin päästyään olisi tultava myös tulosta.

Helsingissä pelattavaan otteluun loukkaantumisista kärsivä Davos on matkustanut vajaamiehisenä ilman muun muuassa tähtihyökkääjä Marcus Paulssonia. Suomalaissentteri Perttu Lindgren kuuluu puolestaan sveitsiläisten avainhyökkääjiin.

Peliyhtiö Unibet lähettää CHL-ottelut ilmaiseksi live stream -palvelussaan. Katsominen on ilmaista, kunhan pelitililläsi on rahaa vähintään yksi sentti. Live stream -palvelusta on mahdollista seurata myös runsaasti muuta urheilua.

Jääkiekon SM-liigaa pelataan seuraavan kerran keskiviikkona, jolloin yhteen iskevät Ilves ja HPK.

Lue myös:
VIDEO: Veskarille maistui olut kesken pelin!
VIDEO: Tässäkö NHL:n komein maski?