VIDEO: CHL:ssä täysi meno jatkuu - nähdäänkö Tampereella tulikuuma kamppailu?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Neljä suomalaisjoukkuetta tulessa torstaina.

Jääkiekon CHL jatkuu torstaina suomalaisittain mielenkiintoisilla otteluilla. Tampereella yhteen iskevät Tappara ja ruotsalaisseura Djurgården. Viime viikon vierasreissulla tamperelaisseura kaatoi Djurgårdenin Tukholmassa maalein 2-4. Kamppailu sankari oli tuolloin tehot 2+1 tehnyt 17-vuotias hyökkääjä Patrik Laine.

Ruotsissa Tapparan ja Djurgårdenin välinen ensimmäinen kohtaaminen oli erittäin kuuma näytös. Joukkueiden välillä nähtiin yhteensä 100 minuuttia jäähyjä. Mukaan mahtui myös Markus Kankaanperän ja Mikael Ahlénin välinen nyrkkitappelu.

Markus Kankaanperä,  Liigan kaikkien aikojen jäähykärki on tunnettu fyysisyydestään. Tapparan puolustajan jäähyherkkyydestään kertoo se, hän että johtaa SM-liigan kaikkien aikojen runkosarjan jäähypörssiä kerättyään yhteensä 828 ottelussa 1694 jäähyminuuttia.

Kankaanperän vahvuuksina voidaan pitää kokoa ja pelinlukutaitoa. Kolikon toisena puolena jäähyherkkyyden lisäksi mies ei ole aivan kaukalon nopeimpia liikkumaan.

35-vuotias puolustaja on pelannut Tapparassa kolme kautta, jotka ovat kaikki päättyneet finaalitappioon. Suomen mestaruutta Kankaanperä on päässyt juhlimaan kerran HIFK:n paidassa. Tuolloin elettiin kevättä 2011.

Tässä vielä hieman esimakua siitä, että minkälainen ilta on mahdollisesti tiedossa.

CHL-illan yksi odotetuimmista otteluista käydään itävaltalaisen Linzin ja TPS:n välillä. Lue ottelusta vihje tästä. Turkulaisseura lukeutuu SM-liigan mielenkiintoisimpien joukkueiden listaan.

Illan muissa suomalaisten kamppailuissa Lukko isännöi sveitsiläistä Fribourgia ja saksalainen Krefeld matkustaa Ouluun Kärppien vieraaksi. Muihin CHL-otteluihin löydät vihjeet täältä.

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
Esittelyssä NHL:ssä törkypelaajat!
Suomalaiselta kiekkotähdeltä uusi aluevaltaus!