Liu Chuang - Robin Hull 2.10.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2013
Jaa tämä...

Robin Hull haastaa International Championshipin karsinnoissa kiinalaisvastustajansa.

Liu Chuang – Robin Hull, merkki 2, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 1,40 | 2,70 

 

 

Snookerin seuraava rankingturnaus on jo ovella, kun International Championshipin karsintoja käydään tällä viikolla. Suomalaisittain mielenkiintoisin ottelu käydään tänään iltapäivästä kiinalaisen Liu Chuangin kohdatessa Suomen Robin Hullin. Liu Chuang on syystä tai toisesta nostettu näinkin selkeäksi ennakkosuosikiksi. Liu Chuang ei ole alkukaudella saanut vielä yhtään mitään aikaan, sillä ainoat valonpilkahdukset ovat tapahtuneet Aasiassa pienissä PTC-tason osakilpailuissa. Kaksi edellistä Euroopassa järjestettyä PTC-turnausta päättyivät kiinalaisen osalta jo heti avauskierrokselle.

Robin Hull pelasi erinomaisen turnauksen Thaimaassa 6-reds maailmanmestaruudesta, vaikka turnaus päättyikin lopulta Cup -vaiheessa ensimmäiseen otteluun Stuart Binghamia vastaan. Robin Hull pelasi Stuart Binghamia vastaan erittäin tasaisen ottelun, mutta hävisi sen lopulta 6-4 numeroin. Robin Hull on ehtinyt alkukaudella joka tapauksessa haastamaan tosissaan esimerkiksi maailmanlistan ykkösen, Neil Robertsonin. Yksittäisessä ottelussa Robin Hullilla on hurja potentiaali haastaa kenet tahansa maailman kärkinimistä.

Robin Hull on hävinnyt niin paljon otteluita katkaisufreimissä, että loputtomiinhan sellainen ei voi missään tapauksessa jatkua. Näin tasaisessa otteluparissa Robin Hull nousee erinomaiseksi pelivaihtoehdoksi. Liu Chuang ei ole missään tapauksessa jättänyt itsestään sellaista kuvaa, että kiinalainen olisi syytä tässä otteluparissa nostaa näinkin suureksi voittajasuosikiksi.

Veikkaussivut | Tuomas