Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens 29.12.2013 | NFL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tuhoaako Cincinnati lopulliset Baltimoren haaveet pudotuspeleistä?

Cincinnati Bengals – Baltimore Ravens (+6,5 pistettä), merkki 1, kerroin 1,93 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,36 | 3,27 PELAA TÄSTÄ

 

 

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ottelutarjontaa, Cincinnati Bengals sekä Baltimore Ravens iskevät yhteen illan ensimmäisessä suorassa Nelonen Pron lähetyksessä. Tänään pelataan runkosarjan viimeinen kierros ja panokset ovatkin sitä luokkaa. Tiedossa tulee olemaan kaiken kaikkiaan mahtava ilta amerikkalaisen jalkapallon parissa. Cincinnati Bengalsilla ei tule tässä ottelussa olemaan panoksia, sillä kotijoukkue tulee varmuudella pudotuspeleihin etenemään. Cincinnati Bengals on pelannut kaiken kaikkiaan mahtavan kauden. Cincinnati Bengals tulee voittamaan oman divisioonansa, mutta toisaalta varmasti kotijoukkue janoaa myös tänään voittoa. Oranssit ovat olleet kotonaan suomeksi sanottuna huikeita, sillä tappioita edelleenkään kotijoukkue ei ole kokenut. Cincinnati Bengals onkin oman koko konferenssinsa paras kotijoukkue – se kertoo paljon Cincinnati Bengalsin tilanteesta.

Baltimore Ravens lähtee tähän otteluun tilanteesta, jossa voitto saattaa riittää pudotuspeleihin tai sitten vierasjoukkueen kausi tulee joka tapauksessa päättymään jo tässä vaiheessa. Baltimore Ravensin kausi ei ole missään tapauksessa sujunut odotetulla tavalla, mutta toisaalta uudet yllättäjät ovat näin ollen saaneet mahdollisuuden nousta runkosarjassa korkeillekin sijoituksille. Baltimore Ravens on taistelemassa oman divisioonansa viimeisestä pudotuspelipaikasta kolmen muun joukkueen kanssa. Parhaimmillaan Baltimore Ravensille saattaa voitto tästä ottelusta riittää, mutta toisaalta pahimmillaan joka tapauksessa kausi tulee päättymään. Baltimore Ravens on ollut vieraissa todella heikko, sillä neljä edellistä vierasottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton. Sentään edellisessä vierasottelussaan Baltimore Ravens voitti Detroit Lionsin tiukassa taistelussa 16-18 numeroin.

Cincinnati Bengals on jättänyt itsestään kokonaisuutta ajatellen huikean kuvan eikä ole kahta sanaa siitä, että kumpi tässä ottelussa on ennakkosuosikin asemassa! Baltimore Ravensillahan on tosissaan kaikki motivaatiotekijät puolellaan, mutta muuten lähtökohdat puoltavat vain ja ainoastaan Cincinnati Bengalsin voittoa. Cincinnati Bengals on ollut hyökkäyspäässä erittäin vaarallinen, sillä kotijoukkue on melkeinpä kierroksesta toiseen viimeistellyt mahtavia pistemääriä. Edellisellä kierroksella Cincinnati Bengals viimeisteli vaatimattomasti 42 pistettä Minnesota Vikingsin kustannuksella. Kaiken kaikkiaan tiedossa on erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen. Baltimore Ravensin vierassaldo ei vain lupaa hyvää tätä ottelua ajatellen. Tasoituksellakin napataan näin ollen Cincinnati Bengals vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas