Classic - Nokian KrP 11.11.2013 | Salibandyliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/11/2013
Jaa tämä...

Onko Nokian KrP jälleen pelkkä välipala Classicille?

Classic – Nokian KrP, merkki yli 13,5 maalia, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,10 | 11,00 | 10,00

 

 

Miesten Salibandyliigassa pelataan tänään kaksi ottelua, mielenkiintoinen paikallistaisto käydään Tampereella Classicin sekä Nokian KrP:n iskiessä yhteen. Classic johtaa tällä hetkellä Salibandyliigaa, sillä Classicilla on alla kahdeksasta ottelusta kahdeksan voittoa. Nokian KrP löytyy sarjataulukosta sijalta yksitoista, mutta on otettava huomioon, että Classic sekä Nokian KrP kohtasivat edellisellä kierroksella ja silloinhan Classic oli parempi vieraissa vain 6-7 numeroin. Nokian KrP taisteli viimeksi Classicia vastaan erinomaisesti, joten ehdottomasti Classicin on tänään pelattava mahdollisimman hyvin jatkaakseen voittoputkeaan vierasjoukkueen kustannuksella.

Classic on tehnyt tähän asti Salibandyliigassa mitä on halunnut, sillä tosissaan kotijoukkue on avannut kautensa vaatimattomasti kahdeksan ottelun voittoputkella! Classic on tehnyt keskimäärin kymmentä maalia ottelua kohden, joten myös tänään Nokian KrP tulee joutumaan tiukkaan paikkaan. Classic on viimeistellyt yhteensä vaatimattomasti 82 maalia, joten se tarkoittaa sitä, että Classicilla on tällä hetkellä asiat enemmän kuin kohdallaan. Kansainvälisessä Champions Cupissa tamperelaisryhmä ei saanut valitettavasti menestystä, mutta Classic on osoittanut sen, että Salibandyliigassa kotijoukkueella on tällä kaudella vain yksi tavoite ja se on mestaruus.

Nokian KrP on ollut vieraissa erittäin heikko, joten siinä mielessä lähtökohtaisesti Classic on tänään suuri suosikki tämän ottelun voittamaan. Nokian KrP hävisi edellisessä vierasottelussaan Jyväskylässä Happea vastaan 14-6 numeroin. Nokian KrP:n puolustus on vieraissa vuotanut aivan liian hurjaan tahtiin. Esimerkiksi jopa Indians viimeisteli nokialaisryhmää vastaan yhdeksän maalia. Näissä paikallisotteluissa yllätysmahdollisuudet ovat tietenkin normaalia suuremmat, mutta todennäköisesti maaleja tullaan näkemään molemmissa päissä – ainakin vierasjoukkueen päädyssä. Ei olisi väärin lähteä pelaamaan Classicia tasoituksella, mutta Nokian KrP osoitti viimeksi pystyvänsä haastamaan Classicin tasoisen joukkueen.

Veikkaussivut | Tuomas