Classic - SPV 8.12.2013 | Salibandyliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/08/2013
Jaa tämä...

Sarjataulukon kärkikaksikko vastakkain Tampereella.

Classic – SPV, merkki yli 12,5 maalia, kerroin 1,72 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,85 | 7,00 | 2,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Miesten Salibandyliigan kierroksen huippuottelussa Tampereella yhteen iskevät Classic sekä vieraaksi Seinäjoelta saapuva SPV. Sarjataulukossa Classic on tällä hetkellä ykkösenä, kun taas SPV löytyy toiselta sijalta. Kyseessä on kahden mestarisuosikin välinen kohtaaminen. Classic sekä SPV tuntevat joukkueina toisensa erinomaisesti, sillä Classic sekä SPV ovat viime vuosien aikana pelanneet pudotuspeleissä paljon otteluita vastakkain. Classicin tilanteesta kertoo jotain se, että kotijoukkue on viimeistellyt tällä kaudella 115 maalia – se on täysin käsittämätön suoritus! Yksikään muu seura ei ole päässyt yli sadan tehdyn maalin Tapanilan Erää lukuunottamatta, joten Classicin hyökkäys on toiminut tällä kaudella fantastisesti.

SPV on pelannut viime kierroksien aikana yllättävän epätasaisesti, sillä viisi edellistä ottelua ovat seinäjokilaisille tuottaneet ”vain” kolme voittoa. Edellisellä kierroksella SPV voitti yllättävän tiukassa ottelussa Indiansin 11-10 numeroin. SPV on pelannut tällä kaudella Classicin tavoin erittäin runsasmaalisia otteluita, vaikka Classicin maalintekotehokkuus onkin ollut SPV:tä jopa selkeästikin edellä. SPV on materiaaliltaan tälläkin kaudella mestarisuosikeita Classicin tapaan, joten neljästä edellisestä vierasottelusta napatut kolme voittoa eivät kenellekään tule yllätyksenä. Edellisestä neljästä vierasottelusta peräti kolmessa SPV on muutenkin pelannut yli vaaditun maalimäärän.

Classic on ollut kotonaan kaiken kaikkiaan niin äärimmäisen hyvä, että täysin ansaitusti tähän otteluun tamperelaisseura lähtee suosikkina. Kotietu ei ole Salibandyliigassa välttämättä niin merkittävässä roolissa kuin esimerkiksi Jääkiekon Liigassa, mutta onhan Classic ollut kotonaan murskaavan ylivoimainen. Edellisessä kotiottelussaan Classic murskasi RSB-Teamin 15-7 numeroin, mutta tuo ottelu oli Suomen Cupia. Joka tapauksessa on syytä olettaa, että tässä ottelussa maaleja nähdään ja runsaasti. Tässä ottelussa saatetaan jo hieman hakea asetelmia jatkoa ajatellen, sillä on syytä olettaa, että Classic sekä SPV tulevat kohtaamaan pudotuspeleissäkin vielä useamman kerran. Yli 12,5 maalia on erinomainen valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas