Claudio Ranieri Crystal Palaceen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Crystal Palace on ensimmäinen Valioliigan joukkue, joka on kauden jälkeen ilmoittanut hakevansa ensi kaudeksi uutta manageria. Tällä kaudella joukkuetta joulukuun loppupuolelta lähtien manageroinut Sam Allardyce ilmoitti heti kauden loputtua jättävänsä homman.

62-vuotias Allardyce ilmoitti saman tien, että hänellä ei ole mitään motivaatiota manageroida enää koskaan. Allardyce taisi saada jalkapallosta tarpeekseen saatuaan potkut Englannin maajoukkueen päävalmentajan tontilta vain 67 päivän ja yhden ottelun jälkeen. Allardyce aloitti Kolmen leijonan valmentajana heinäkuussa 2016 EM-kisojen jälkeen. Hän sai korruptiosyytösten vuoksi potkut jo syyskuussa. Allardycen ainoa maajoukkueottelu oli MM-karsintojen 1-0 -voitto Slovakiasta.

Saman tien kun Allardyce ilmoitti erostaan, alkoi spekulaatio ja vedonlyönti Palacen seuraavasta managerista. Listan kärkipäässä on muutama kiinnostava nimi.

Ykkössuosikki Palacen uudeksi manageriksi on italialainen Roberto Mancini. Bet365:n kerroin sille, että Palace palkkaa Mancinin on 2.50. Mancini on ilmeisesti halukas palaamaan Valioliigaan. Hänen aikaisempi reissunsa Englannissa oli menestys. Mancini johti Manchester Cityn liigan mestariksi keväällä 2012. Potkut tulivat seuraavana vuonna, kun City jäi ilman mitään pokaalia. Tämän jälkeen Mancini manageroi Galatasarayta sekä Inter Milania, mutta nyt hän on ollut vuoden ilman työtä.

Vetomarkkinoiden kakkossuosikki Palacen manageriksi on toinen italialainen, Leicesterin superyllätysmestariksi vienyt Claudio Ranieri. Hänen kertoimensa on Bet365:llä 4.00. Ranierilla on huimasti kokemusta Valioliigasta. Ennen Leicesterin aikoja hän oli ollut myös Chelsean managerina. Ranierikin ilmeisesti haluaa takaisin hommiin, ja Valioliigaan. Watfordinkin on ilmoitettu olevan kiinnostunut Ranierista.

Hullia viime kautena mainiosti manageroinut Marco Silva on myös ehdolla Crystal Palacen rattiin. Silvan tultua Hulliin päättyneen kauden tammikuussa Hullin peli ja tulokset parantuivat huomattavasti. Loppujen lopuksi Hull kuitenkin putosi Championshipiin. Nyt Silvaa halutaan muuallekin. Ainakin Porto on kiinnostunut portugalilaisesta Silvasta, ja Porton paikka Mestareiden liigassa saattaa viedä Silvan kotimaahansa. Bet365:n kerroin Silvan Palace -pestille on 9.00.

Suomen ja Englannin maajoukkuettakin manageroinut, kaiken kokenut Roy Hodgson ja managerina keltanokka, ManU -legenda Ryan Giggs saavat Bet365:ltä kertoimeksi 13.00. Hodgson on ollut työttömänä sen jälkeen, kun hän jätti Englannin maajoukkueen. Ryan Giggs jätti Manchester Unitedin apulaismanagerin hommat samalla hetkellä, kun ManU palkkasi Jose Mourinhon manageriksi. Nyt Giggsillä olisi paikka nousta ykkösmieheksi, ja selvästi vähemmän tiukassa paikassa kuin Manchester Unitedissa.

Myös Walesin maajoukkueen pääävalmentaja Chris Coleman on ehdolla Crystal Palacen hommiin. Kerroin Colemanin pestille on 17.00. Peliurallaan Coleman pelasi Palacessa 154 ottelua.

Spekuloi vedot  Unibetille!>>