Cleveland Cavaliers - Los Angeles Lakers 6.2.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/05/2014
Jaa tämä...

Tappioputken katkaisua Los Angeles Lakersin vierailulla Clevelandissa.

Cleveland Cavaliers – Los Angeles Lakers, merkki 2, kerroin 3,45 Unibet
Cleveland Cavaliers – Los Angeles Lakers (+7 pistettä), merkki 2, kerroin 1,93 ComeOn

Unibetin kertoimet otteluun 1,32 | 3,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Los Angeles Lakers matkustaa Cleveland Cavaliersin vieraaksi. Tässä ottelussa kohtaavat kaksi todella pahassa jamassa olevaa joukkuetta. Cleveland Cavaliers löytyy itäisestä konferenssista sijalta yksitoista, kun taas Los Angeles Lakers löytyy vastakkaisesta konferenssista sijalta kolmetoista. Molempien joukkueiden lähtökohdat tätä ottelua ajatellen eivät ole helpot. Kymmenen edellistä ottelua ovat tuottaneet niin Cleveland Cavaliersille kuin Los Angeles Lakersille vaatimattomasti kahdeksan tappiota. Los Angeles Lakersin suuret vieraskertoimet selittyvät sillä faktalla, että vierasjoukkueella on ollut täysin kohtuutonta epäonnea loukkaantumisten kanssa. Los Angeles Lakersin kausi on mennyt loukkaantumisten takia täysin piloille. Periaatteessa loukkaantumiset eivät saa olla lopullisena syynä surkeaan menestymiseen, mutta onhan vierasjoukkueella ollut valtavaa epäonnea poissaolijoiden kanssa.

Cleveland Cavaliers pääsee pitkästä aikaa pelaamaan kotiyleisönsä eteen. Cleveland Cavaliersilla on alla rankka vieraskiertue sisältäen kolme kamppailua. Vieraskiertueen aikana Cleveland Cavaliers ehti häviämään New York Knicksille, Houston Rocketsille sekä Dallas Mavericksille. Sanotaanpa vaikka näin, että vastustajien taso olisi voinut olla helpompaakin luokkaa, mutta olisi voinut olla myös vaikeampaakin sorttia. Cleveland Cavaliesin kannattajathan eivät todennäköisesti tule tässä kohdassa juhlimaan ”varmaa” voittoa Los Angeles Lakersin kustannuksella, sillä Cleveland Cavaliersin kotiedusta ei ole ollut kotijoukkueelle minkäänlaista hyötyä. Viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet Cleveland Cavaliersille vaatimattomasti neljä tappiota. On samalla todettava, että juuri kotiotteluiden osalta Cleveland Cavaliersin vastustajien taso on ollut todella maltillista luokkaa.

Los Angeles Lakers on saamassa tätä ottelua ajatellen muutamia pelaajia takaisin vierasjoukkueen vahvuuteen, sillä Jordan Farmar sekä Jordan Hill ovat mahdollisesti tänään jälleen pelikunnossa. Jokainen sairaslistalta tuleva pelaajahan luonnollisesti on tässä kohdassa Los Angeles Lakersille enemmän kuin tervetulleita, sillä siitä huolimatta vierasjoukkueelta sivussa on useita pelaajia Kobe Bryantin johdolla. Los Angeles Lakersin edellisestä vierasvoitosta on aikaa todella kauan, mutta tässä ottelussa kerroinasettelu on vedetty yllättävän jyrkästi Cleveland Cavaliersin suuntaan. Kotijoukkueella loukkaantumiset ovat sentään vähissä, sillä Carrick Felix on ainoana pelaajana sivussa, mutta toisaalta tällä kerroinasettelullahan Cleveland Cavaliersia ei saada järkeväksi pelikohteeksi. Los Angeles Lakers joutui pelaamaan Suomen aikaan viime yönä, mutta toisaalta Los Angeles Lakers ei ole joutunut pelaamaan rankkaa vieraskiertuetta Cleveland Cavaliersin tapaan.

Veikkaussivut | Tuomas