VIDEO: Cleveland Cavaliers kuilun partaalta NBA:n mestariksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Cleveland Cavaliers nousi kuilun partaalta mestaruuteen.

Cleveland Cavaliers on voittanut koripallon NBA:n mestaruuden kaatamalla Golden State Warriorsin ottelusarjan seitsemännessä kamppailussa pistein 93-89. Mestaruus on seuralle historian ensimmäinen.

Cleveland Cavaliers oli pahimmillaan tappiolla voitoin 1-3, mutta se pakotti ratkaisun seitsemänteen peliin. Cavs on ensimmäinen joukkue NBA:n historiassa, joka on noussut niin suuresta tappioasemasta mestaruuteen.

Seitsemännessä ottelussa LeBron James oli kentän kuningas 27 pisteellään. Hän ylsi ratkaisevassa finaalissa triplatuplaan, kun Cavsin tähtipelaaja kirjasi pisteiden lisäksi 11 levypalloa ja antoi 11 koriin johtanutta syöttöä. Mestaruuden ratkettua James valittiin finaalisarjan MVP-pelaajaksi.

– Olen onnellinen, että olin mukana tekemässä historiaa. Tämä on käsittämätöntä, James riemuitsi.

Golden State Warriorsin tähtipelaaja Stephen Curry jäi game sevenissä vain 17 pisteeseen. Toisaalta kotijoukkueelta löytyi kentän paras pisteentekijä, sillä Draymond Green viimeisteli 32 pistettä.

Viime vuonna Cleveland Cavaliers hävisi finaalisarjan juuri Golden State Warriorsille, joten se luonnollisesti lisäsi sen merkitystä, että miten kovasta tempusta onkaan kysymys.

Katso videolta ratkaisuottelun parhaat palat:

 

Peliyhtiö Unibet on koripallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri koripallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Katsoja joutui NBA-tähden jyräämäksi
VIDEO: Golden State jyräsi viime yönä Clevelandin

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa