Cleveland Cavaliers - New York Knicks 5.3.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/04/2013
Jaa tämä...

Cleveland saa vieraita New Yorkista.

Cleveland Cavaliers – New York Knicks, merkki 2, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 2,19 | 1,72 

Koripallon NBA:n ottelussa Cleveland Cavaliers isännöi vieraaksi saapuvaa New York Knicksia. Clevend Cavaliers on tällä hetkellä itäisen konferenssin alemmassa keskikastissa tarkalleen sanottuna kahdentenatoista. New York Knicks on pelannut erinomaisen kauden ja itäisessä konferenssissa New York Knicks onkin kolmantena heti Miami Heatin sekä Indiana Pacersin jälkeen. New York Knicksin materiaali on itäisen konferenssin parhaimmistoa ja samallahan onkin selvää, että tasoero on selkeä kotijoukkueseen. Clevelandin materiaali ei tietenkään ole samaa tasoa vierailijoiden kanssa.

Cleveland oli edellisessä kotiottelussaan täysin ulkona Los Angeles Clippersia vastaan! Kyseinen ottelu päättyi Los Angeles Clippersin voittoon 89-105 numeroin. Toiseksi edellisessä kotiottelussa Cleveland voitti Toronto Raptorsin, mutta nyt tiedossa on ilman muuta huomattavasti laadukkaampi vastustaja. New York Knicks hävisi viimeksi niukasti Miami Heatia vastaan, mutta neljästä edellisestä ottelusta New York Knicksilla on alla kolme voittoa. Miamille kärsittyä tappiota ei voi missään tapauksessa verrata tälläiseen otteluun, sillä vastustajan taso on nyt New York Knicksille selkeästi helpompi.

Cleveland on napannut kuuteen edelliseen kotiotteluun vain kaksi voittoa, joten New York Knicksin tulee olla vieraissakin selkeän suosikin asemassa. Clevelandin tulisi kerätä suurin osa pisteistään juuri kotikentältään, mutta viime aikoina homma ei ole toiminut lainkaan. New York Knicks on hieno valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas