Colorado Avalanche - Pittsburgh Penguins 7.4.2014 | Kauden toinen kohtaaminen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 04/06/2014
Jaa tämä...

Colorado ja Pittsburgh kohtaavat huippuottelussa

Vihje lyhyesti

Coloradossa nähdään huippuottelu, kun Avalanche ja Penguins kohtaavat toisen kerran tällä kaudella. Molempien joukkueiden pelit jatkuvat pudotuspeleissä ja molemmilla on potentiaalia edetä pitkälle. Pittsburgh on itäisessä konferenssissa toisena ja Colorado löytyy lännestä neljänneltä sijalta. Odotettavissa on loistava ottelu.

Kotijoukkue on ollut viime aikoina hurjassa iskussa, mutta Pittsburgh on aina vaarallinen joukkue. Colorado voitti kauden aiemman kohtaamisen 1-0 ja Penguins hakee tältä kierrokselta revanssia. Pittsburghilla on ongelmia loukkaantumisten kanssa ja moni runkopelaaja on sivussa. Colorado antaa myös tasoitusta, sillä heidän paras pistemiehensä Matt Duchene on loukkaantuneena. Pittsburghilla on loukkaantumisista huolimatta kova nippu ja Penguins on vahva joukkue myös vieraissa. Vierasvoitto viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen antaa vielä kahden kertoimen ja se on erittäin pelattava.

Vihje: Pittsburgh ML, kerroin 2.00 Unibet

 

 

Perustelut vihjeelle

Colorado on yltynyt pudotuspelien kynnyksellä loistavaa iskuun. Joukkue on voittanut jo kuusi peliä putkeen ja sillä on seitsemän voittoa kymmenestä viime ottelustaan. Joukkue on voittanut tällä kaudella jo viisikymmentä peliä ja tahti lupaa hyvää pudotuspelejä ajatellen. Jokainen joukkue on kaatunut tällä kaudella vähintään kerran Avalanchen käsittelyssä. Matt Duchene huilaa noin kuukauden verran ja tämä on todella kova menetys joukkueelle. Hänen lisäkseen PA Parenteau on myös edelleen sairastuvalla. Joukkueesta löytyy silti ratkaisijoita ja esimerkiksi Paul Stastny on tällä hetkellä kuuden pelin pisteputkessa.

Penguinsin peli on takkuillut viime kierroksilla ja kymmestä viime ottelusta joukkue on saalistanut ainoastaan neljä voittoa. Viime kierroksella Pittsburgh hävisi Minnesotalle lukemin 4-0 ja tänään joukkue hakee tähän parannusta Avalanchen kustannuksella. Joukkueen on löydettävä tasaisuutta otteisiinsa pudotuspelejä ajatellen. Loukkaantumiset ovat sotkeneet Pittsburghin peliä, mutta viimeistään pudotuspeleihin Penguins saa tärkeitä pelaajia takaisin kokoonpanoon. Evgeni Malkin, Joe Vitale, Chris Conner, Tomas Vokoun sekä Pascal Dupuis ovat varmuudella tänään sivussa. Lisäksi Olli Määtän ja Jussi Jokisen tilannetta tarkkaillaan päivä kerrallaan, sillä heilläkin on pientä loukkaantumista.

Colorado on ollut loistavassa iskussa, mutta ilman loukkaantumisia Pittsburgh lähtisi peliin jopa selvänä suosikkina. Penguins on vahva vierasjoukkue ja sillä on loukkaantumisista huolimatta loistava kokoonpano. Coloradon voittoputki saattaa katketa tänään ja pelataankin kohteeseen vierasvoittoa viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Vihje: Pittsburgh ML, kerroin 2.00 Unibet

 

Veikkaussivut | Antti