Colorado Avalanche - St. Louis Blues 24.12.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Coloradon voittoputki?

Blues haluaa palata voittojen tielle

St. Louis Blues pelaa jo kolmannen peräkkäisen vierasottelun, kun se matkaa Colorado Avalanchen vieraaksi. Kotijoukkue hakee jo kolmatta perkkäistä voittoaan, kun taas Blues haluaa katkaista kahden ottelun tappioputkensa.

Vierasjoukkue Blues lähtee matsiin ennakkosuosikkina, sillä joukkue on läntisessä konferenssissa hienosti neljäntenä. Colorado on samaisessa konferensissa vasta sijalla 12.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti ja molemmilla kerroilla ratkaisua on haettu varsinaisen peliajan jälkeen. Tähän mennessä pisteet ovat jakautuneet tasan, sillä molemmat ovat napanneet yhden voiton. Kumpikin ottelu on päättynyt varsinaisen peliajan jälkeen 3-2.

Blues on selkeästi laadukkaampi joukkue, joten ei ole ihme, että sille tarjotaan vieraskaukalossa vain hieman päälle kahden kerrointa. On kuitenkin muistettava, että St. Louis ei ole vielä pystynyt vieraissa pelaamaan samalla tasolla kuin kotikaukalossaan. Colorado ei tule antamaan tänään helpolla pisteitä Bluesille.

Kotijoukkueen loukkaantuneiden listalta löytyy tällä hetkellä Jesse Winchester, Jamie McGinn sekä Ryan Wilson.  Loukkaantumiset eivät merkittävästi heikennä joukkueen kokoonpanoa, joten tänään jäällä nähdään iskukykyinen Avalanche. Joukkueen maalia vartioi Semyon Varlamov.

Myös Bluesin sairastuvalta löytyy kolme nimeä, sillä Jaden Schwartz, Carl Gunnarsson sekä maalivahti Brian Elliott ovat sivussa kaukalosta. Bluesin torjuntavastuu lankeaakin tänään Jake Allenille.

Blues on ottelussa ennakkosuosikki, mutta joukkueen suoran voiton hakeminen on silti hieman riski. Vierasjoukkueen voitolle varsinaisen peliajan jälkeen tarjotaan niin pientä kerrointa, että sitäkään ei kannata hakea lapulle. Joukkueet ovat tällä kaudella molemmissa keskinäisissä matseissa tehneet varsinaisella peliajalla 4 maalia. Haetaan tänäänkin siis vetolapulle alle 5.5 maalia juuri ja juuri pelattavalla kertoimella.

Vihje: Alle 5.5 maalia 1,75 Unibet