Colorado Avalanche - Calgary Flames 9.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/08/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Colorado kolmea pistettä Calgaryn kustannuksella?

Colorado Avalanche – Calgary Flames, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,67 | 4,30 | 4,20 

 

 

Läntisessä konferenssissa toisena oleva Colorado Avalanche isännöi vieraaksi saapuvaa Calgary Flamesia. Vierasjoukkue lähtee tähän otteluun siitä tilanteesta, että läntisessä konferenssissa ollaan kolmanneksi viimeisenä. Kyseessä on jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa. Tällä hetkellä Colorado Avalanchen sekä Calgary Flamesin tekemisessä on valtava tasoero Colorado Avalanchen eduksi! Sarjataulukko kertoo tietenkin totuuden, mutta valitettavasti voidaan muutenkin todeta, että Calgary Flamesin kausi on ollut toistaiseksi erittäin synkkä. Calgary Flames on yhteensä voittanut kuusi kertaa, kun taas Colorado Avalanche on saalistanut kaksitoista voittoa. Siinä on valtava ero Colorado Avalanchen eduksi. Calgary Flamesin puolustus on ollut säälittävässä kunnossa, sillä 57 päästettyä maalia on karmea suoritus.

Colorado Avalanche on pelannut tähän mennessä kahdeksan ottelua kotonaan ja saalistanut niistä jokaisesta voitot kahta ottelua lukuunottamatta! Colorado Avalanche on siispä ollut läntisen konferenssin parhaimpia kotijoukkueita. Toisaalta sarjataulukkoa on senkin takia hieman hankalaa lukea, koska jokainen joukkue on pelannut kotonaan hieman eri määrän otteluita. Colorado Avalanche ei ole joka tapauksessa materiaaliltaan välttämättä tätä tasoa mitä sarjataulukko tässä vaiheessa kertoo, mutta kaiken kaikkiaan Colorado Avalanchen valmennus on tehnyt erittäin hyvää työtä. Kotijoukkueen valmennus on saanut materiaalista irti oikeastaan kaiken mahdollisen, joten kotijoukkueen kannattajat voivat nukkua seuraavankin yön erittäin levollisin mielin.

Calgary Flames on vieraissa pelatessaan ollut täysin ulkona ja kaiken kaikkiaan Calgary Flames on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella Calgary Flames hävisi St.Louis Bluesille ja muutenkin Colorado Avalanchelle sopii varmasti se, että Calgary on pelannut monta ottelua vieraissa putkeen. Colorado Avalanche pääsee tähän otteluun kotiyleisön tukemana, kun taas Calgarylle tämä on jo neljäs vierasottelu putkeen. Viimeksi Colorado hävisi maalirikkaassa ottelussa Nashville Predatorsia vastaan, mutta muuten Colorado on ollut kotonaan vakuuttava. Lähtökohdat lupailevat sitä, että Calgarylle ei ole tiedossa tästäkään vierasottelusta yhtään mitään.

Veikkaussivut | Tuomas