Colorado Avalanche - Dallas Stars 17.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Tuottaako Dallasin vierailu Coloradossa täydet pisteet?

Colorado Avalanche – Dallas Stars, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,10 PAF

PAFin kertoimet otteluun 2,10 | 3,70 | 3,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Colorado Avalanche sekä Dallas Stars iskevät yhteen. Läntisessä konferenssissa Colorado Avalanche on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas Dallas Stars löytyy samasta konferenssista sijalta kymmenen. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kahdeksan pistettä Colorado Avalanchen eduksi. Edellisellä kierroksella Colorado Avalanche hävisi jatkojen päätteeksi Minnesota Wildille 1-2 maalein. Colorado Avalanchelle viime ajat ovat muutenkin olleet erittäin vaikeita. Neljä edellistä ottelua ovat Colorado Avalanchelle tuottaneet vain yhden voiton. Colorado Avalanche on joka tapauksessa kaikesta huolimatta ollut runsasmaalinen joukkue, vaikka viime aikoina kotijoukkue onkin pelannut enemmän vähämaalisempia otteluita.

Dallas Starsille tämä ottelu on jo kolmas vieraissa putkeen. Dallas Stars on vieraissa ehtinyt viime otteluissaan häviämään Nashville Predatorsille 3-1 maalein sekä voittamaan Winnipeg Jetsin 4-6 numeroin. Winnipeg Jetsiä vastaan kuusi maalia oli kaiken kaikkiaan erinomainen suoritus. Parhaimmat Dallas Starsin pistemiehet viimeistelivät viime ottelussa peräti neljä pistettä mieheen. Esimerkiksi Sergey Gonchar syötti itselleen neljä merkintää syöttötilastoon. Dallas Stars on neljästä edellisestä vierasottelustaan vain yhdessä jäänyt kokonaan pisteittä, joten missään tapauksessa surkeasta vierasjoukkueesta ei ole kysymys. Liian usein toisaalta kuitenkin Dallas Starsin puolustus vuotaa, sillä viime aikoina vieraissa Dallas Starsin on murskannut esimerkiksi St.Louis Blues 6-1 numeroin.

Lähtökohtaisesti tiedossa on kaiken järjen mukaan suhteellisen runsasmaalinen kohtaaminen. Colorado Avalanche kaipaa kotiyleisönsä edessä kipeästi voittoja, sillä neljä edellistä kotiottelua ovat tuottaneet Colorado Avalanchelle vain yhden voiton. Kahteen edelliseen kotiotteluun Colorado Avalanche on maalintekoon pystynyt yhteensä vain kaksi kertaa, mutta tänään asian korjaamiseen on hyvä mahdollisuus. Dallas Starsin alakerta on ollut melko virheherkkää porukkaa, joten parhaimmillaan tänään maaleja nähdään montakin kappaletta kentän molemmissa päissä. Molempien joukkueiden sairaslistat eivät ole lainkaan ottelun alla kurjaa katsottavaa, joten siinä mielessä niin Colorado Avalanche kuin myös Dallas Stars pääsevät suhteellisen vahvoilla kokoonpanoilla toistensa kimppuun. Colorado Avalanchelta sivussa ovat Ryan Wilson sekä Alex Tanguay. Dallas Starsilta sivussa puolestaan ovat Vernon Fiddler, Trevor Daley sekä Stephane Robidas. 

Veikkaussivut | Tuomas