Colorado Avalanche - St.Louis Blues 28.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Katkeaako St.Louisin mahtava pelivire Coloradon vieraana?

Colorado Avalanche – St.Louis Blues, merkki 2, kerroin
Colorado Avalanche – St.Louis Blues ML, merkki 2, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 2,60 | 3,70 | 2,40

 

 

Jääkiekon NHL:n äärimmäisen mielenkiintoisessa ottelussa yhteen iskevät Colorado Avalanche sekä vieraaksi saapuva St.Louis Blues. Molemmat joukkueet ovat pelanneet erinomaisen alkukauden. Läntisessä konferenssissa Colorado Avalanche on tällä hetkellä kuudentena, kun taas St.Louis Blues löytyy kolmea sijaa korkeammalta. Edellisellä kierroksella Colorado Avalanche voitti Los Angeles Kingsin jatkojen päätteeksi 0-1 maalein, mutta Colorado Avalanche on joutunut jo kahdessa peräkkäisessä ottelussa pelaamaan yliaikaa. Kotijoukkueen materiaali on siispä ehdottomasti joutunut erittäin kovalla koetukselle. Matt Duchene on Coloradolta tänään edelleen sivussa ja se onkin ehdottomasti merkittävä poissaolo kotijoukkueelle.

St.Louis Blues voitti edellisellä kierroksella Minnesota Wildin 3-0 maalein ja samallahan kahteen edelliseen otteluun St.Louis Blues on napannut täydet pisteet 9-1 maalierolla! Kaiken kaikkiaan St.Louis Blues on neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta tällä hetkellä syyt sille ovat helppo löytää. St.Louis Bluesin pelityyli on tällä hetkellä äärimmäisen vaikeaa vastustajalle kuin vastustajalle. St.Louis Bluesin valmennuksessa Ken Hitchcock on tehnyt erinomaista työtä ja varsinkin vierasjoukkueen puolustukselle on annettava suurta kiitosta. St.Louis Bluesia vastaan maalinteko on oikeastaan mille tahansa joukkueelle tällä hetkellä erittäin vaikeaa. Kahteen edelliseen otteluun St.Louisille ollaan tosissaan tehty vain yksi maali.

Colorado Avalanche voi olla enemmän kuin tyytyväinen alkukauteensa, sillä kotijoukkue on saanut materiaalistaan irti kaiken mahdollisen sekä mahdottoman. Valitettavasti Matt Duchenen poissaolo on vain merkittävä takaisku kotijoukkueelle. Colorado Avalanchen materiaali joutuu erittäin rajuun koetukseen, sillä todennäköisesti tässäkin ottelussa tiedossa on äärimmäisen tasainen kohtaaminen. St.Louis Bluesia vastaan Colorado Avalanchekaan tuskin tulee maaleilla juhlimaan. Maalin pelejähän tämäkin tulee todennäköisesti olemaan aivan kuten normaalistikin, mutta silti St.Louis Bluesiin löytyy tällä hetkellä hurjasti luottoa. St.Louis Blues on jättänyt itsestään jo useammalla edellisellä kierroksella vakuuttavan kuvan. St.Louis Blues voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen vaatimattomasti 7-3 maalein. Tässä ottelussa samaa määrää maaleja ei tulla näkemään, mutta vierasvoitosta silti lähdetään liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas