Joonas Korpisalo komennettiin farmiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 03/10/2016
Jaa tämä...

Pois Bobrovskin tieltä

NHL-seura Columbus Blue Jackets on lähettänyt suomalaisveskari Joonas Korpisalon AHL:ään. Joukkueen ykkösveskari Sergei Bobrovski on jälleen pelikuntoinen, joten Korpisalo joutuu valitettavasti väistymään venäläisen tieltä.

Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen perustelee päätöstä sillä, että Korpisalon ei haluta joutuvan istumaan ainoastaan vaihtopenkillä.

– Sen sijaan, että hän istuisi täällä ja availisi luukkua, niin hän on ykköstorjuja Clevelandissa ja saa isoa vastuuta. Olemme todella innoissamme hänen kehityksestään ja siitä, mitä hän on tehnyt täällä. Hän paransi otteitaan kokoajan. Se on todella hyvä juttu meille ja hänelle, Kekäläinen perusteli Columbuksen verkkosivuilla.

Tilanne on ollut Korpisalon tiedossa jo siitä asti, kun hänet alun perin nostettiin NHL:ään.

– Tämä oli suunnitelma hänen suhteen koko ajan, GM paljasti.

Korpisalo ehti torjua NHL:ssä 26 peliä torjuntaprosentilla 91,8. Vertailun vuoksi Bobrovski pelasi ennen loukkaantumistaan 27 ottelua ja merkkautti torjuntaprosentikseen 91,1. Ainakaan tilastojen valossa Bobrovski ei ole ollut Korpisaloa parempi torjuja. Lisäksi venäläisen pelikunto ei voi olla paras mahdollinen heti loukkaantumisen jälkeen. No, tässä vaiheessa kuitenkin vaakakupissa painaa näköjään enemmän nimi ja palkkapussi kuin näytöt kentällä.

Lue myös:

Dopingkäryt jatkuvat – NHL-puolustajalle pelikieltoa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa