Columbus Blue Jackets aikoo menestyä tällä kaudella suomalais-GM:n johdolla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 09/08/2015
Jaa tämä...

NHL-sirkukseen kaudella 2000 – 2001 yhdessä Minnesota Wildin kanssa liittynyt Columbus Blue Jackets ei ole selvinnyt historiansa aikana kuin vain kahdesti NHL:n pudotuspeleihin. Molemmilla kerroilla seuran tie on kaiken lisäksi noussut pystyyn heti ensimmäisellä ottelukierroksella. Tänä vuonna on kuitenkin lupa odottaa enemmän.

Columbuksen tämän kauden menestyksen puolesta puhuvat hyökkääjät, jotka tarjoavat syvyyttä ja pelimiehiä kaikkiin neljään ketjuun. Lisäksi maalinsuulla huhkii urallaan NHL:n parhaalle maalivahdille myönnettävän Vezina Trophyn voittanut Sergei Bobrovski. Lähtökohdat ovat näiltä osin siis kunnossa kauden alkaessa. Mutta vääräleukojen mielestä joukkue tulee kaatumaan keskinkertaiseen puolustuskalustoonsa. Joukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen näkee asian kuitenkin aivan toisin.

Kekäläinen totesikin Columbus Postin toimittajalle Aaron Portzlinelle, että ”minua ei totta puhuakseen todellakaan kiinnosta, mitä mieltä muuta ovat meidän puolustuksesta.” Lisäksi Kekäläinen sanoi: ”Kunnioitan tietenkin muiden mielipidettä, mutta mielestäni meillä on hyvä puolustuslinja, jolla on mahdollisuudet kasvaa todella hyväksi.” Columbus Blue Jacketsin puolustus koostuu tällä kaudella seuraavista herroista: Kevin Connauton, Jack Johnson, Ryan Murray, Cody Goloubef, Justin Faulk, Dalton Prout, Fedor Tyutin ja David Savard.

Huolimatta kovasta luotosta joukkueeseensa Kekäläisen tiedetään jahdanneen kesällä saksalaista Christian Ehrhoffia, joka päätyi lopulta vapaana-agenttina solmimaan sopimuksen Los Angels Kingsin kanssa. Lisäksi rapakon takaisissa käytäväpuheissa on huhuttu Kekäläisen olevan kiinnostunut Toronto Maple Leafsissa ja Nashville Predatorsissa pelaanneesta Cody Fransonista. Kekäläinen ei näe tässä kuitenkaan ristiriitaa sen kanssa etteikö hän luottaisi joukkueeseensa. Hänen mielestään ”on aivan luonnollista yrittää aina vahvistaa joukkuetta joka osa-alueella kaukalossa”.

Lähde: Columbus Post

Ennen NHL-kauden alkua voit tyydyttää jääkiekkokuumetta CHL-otteluilla. Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:

Antti Raanta Kohu!

TPS pleijareihin?