Columbus Blue Jackets - Boston Bruins 12.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/12/2013
Jaa tämä...

Onko Boston Bruins tyly vieras Blue Jacketsille?

Columbus Blue Jackets – Boston Bruins, merkki 2, kerroin 
Columbus Blue Jackets – Boston Bruins ML, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,70 | 3,65 | 2,35 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Columbus Blue Jackets saa vieraakseen Suomen aikaa illan ensimmäisessä ottelussa Boston Bruinsin. Itäisessä konferensissa Columbus Blue Jackets on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas Boston Bruins löytyy sijaa ylempää. Molemmat joukkueet ovat pelanneet toisaalta vasta kolme ottelua, joten sarjataulukkoa on turhaa tuijottaa kauempaa. Osa joukkueistahan on pelannut jopa viisikin ottelua. Lähtökohtaisesti Columbus Blue Jackets on maalinteossa onnistunut Boston Bruinsia paremmin, mutta toisaalta Boston Bruinsin puolustus on toiminut hienosti. Boston Bruinsille ollaan tehty vasta neljä maalia ja samallahan Boston Bruins onkin voittanut kaksi ottelua varsinaisella peliajalla. Viimeksi toisaalta Boston hävisi kotonaan hieman yllättäen Colorado Avalanchea vastaan 0-2 lukemin.

Columbus Blue Jackets on ollut viime kausina äärimmäisen suurissa vaikeuksissa eikä viime kaudellakaan Columbus Blue Jackets onnistunut nappaamaan pudotuspelipaikkaa. Viime kausihan päättyi runkosarjan osalta sinänsä hyvin, sillä voittoja tuli kylläkin hienoon tahtiin, mutta valitettavasti se ei riittänyt pudotuspeleihin. Tälläkin kaudella Columbus Blue Jackets on liikenteessä vaatimattomalla materiaalilla. Kotijoukkueesta voidaan nostaa esille viime kauden osalta vain yksi nimi. Sergei Bobrovski nousi viime vuonna koko NHL:n parhaimpien maalivahtien joukkoon. Tällä kaudella nuoren maalivahdin olisi oltava liigan parhaimmistoa, mutta valitettavasti kotijoukkueen puolustus ei ole alkukaudella toiminut.

Columbus Blue Jacketsilta löytyy paljon näyttöhaluja omaavia pelaajia, mutta valitettavasti materiaali ei lupaile runkosarjan osalta erikoista sijoitusta. Boston Bruins on pystynyt niin tiiviisti puolustamaan alkukauden jokaisessa ottelussa, että lähtökohtaisesti vierasvoittoon on tänään syytä uskoa tässä ottelussa. Äärimmäisen vahvaa näyttöä Boston Bruinsilta on se, että vasta kerran on tehty tosissaan enemmän kuin maali vierasjoukkueelle. Vierasvoitto on järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas