Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres 26.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/02/2018
Jaa tämä...

Kuinka rumat lukemat Columbus latoo Buffalon verkkoon?

Columbus Blue Jackets – Buffalo Sabres, merkki 1, kerroin 1,80 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,80 | 4,00 | 3,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Itäisen konferenssin viimeisenä oleva Buffalo Sabres matkustaa jääkiekon NHL:n ottelussa Columbus Blue Jacketsin vieraaksi. Columbus Blue Jackets löytyy tällä hetkellä samaisesta konferenssista seitsemänneltä sijalta. Kotijoukkueen avulla on ollut viime aikoina mahdollista tehdä huikeaa tiliä, sillä tässä vaiheessa joukkueiden välinen tasoero on valtavaa luokkaa Buffalo Sabresia vastaan. Columbus Blue Jackets ei ole materiaaliltaan laadukas, mutta kotijoukkueen tekemisen taso on mieletöntä luokkaa. Tarkemmin sanottuna Columbus Blue Jackets on tällä hetkellä kenties NHL:n tulikuumin joukkue – kotijoukkue on vaatimattomasti kahdeksan ottelun mittaisessa voittoputkessa! Kahteen edelliseen otteluun Columbus Blue Jackets on viimeistellyt kymmenen maalia, joten nythän kyllä kelpaisi seisoa kotijoukkueen faninurkkauksessa.

Buffalo Sabresista samat asiat ollaan kerrottu jo moneen kertaan, joten siinä mielessä edelleenkään vierasjoukkueeen kohdalla ei ole uusia syitä löytynyt sille, että sijoitus voisi olla jokin muu runkosarjan päätyttyä kuin viimeinen sija. Buffalo Sabresille tämä kausi on vain ja ainoastaan välikauden nimellä. Kymmenen edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet vierasjoukkueelle yhden voiton, joten sitä voidaan pitää suomeksi sanottuna säälittävänä suorituksena. Kahteen edelliseen otteluun Buffalo Sabresille ollaan viimeistelty ”ainoastaan” yhdeksän maalia, joten vierasjoukkueen puolustuksestakaan on vaikeaa lähteä hyviä asioita sanomaan. Buffalo Sabresin kannalta hyvä asia on se, että vierasjoukkueen sairaslista ei ole viime aikoina käytännössä kasvanut, mutta toisaalta itäisen konferenssin jumbojoukkue ei kestä loukkaantumisia lainkaan. Tästä ottelustahan Buffalo Sabresilta sivussa ovat Matt D’Agostini, Kevin Porter sekä Cody McCormick.

Columbus Blue Jackets sekä Buffalo Sabres pelasivat vastakkain kuluvan kuun yhdeksäntenätoista päivänä ja silloinhan Columbus Blue Jackets nappasi voiton jatkojen päätteeksi 3-4 maalein. Tänään ei todennäköisesti tarvita lainkaan edes jatkoaikaa, sillä Columbus Blue Jackets lähtee tähän otteluun suurena ennakkosuosikkina. On tavallaan typerää lähteä sanomaan, että Columbus Blue Jacketsin tasoisella materiaalilla voisi olla tälläisessäkään ottelussa selkeä ennakkosuosikki, mutta tässä tapauksessa edellä mainittua faktaa voidaan käyttää hyvinkin. Varsinkin Columbus Blue Jacketsin kotipeliesitykset ovat olleet sitä luokkaa, että heikompaa voisi alkaa hirvittämään. Itseasiassahan Columbus Blue Jackets ei ole tänä vuonna hävinnyt kotonaan ensimmäistäkään kamppailua. Kaikki motivaatiotekijät ovat kotijoukkueen puolella eikä mitään muuta tulosta näin ollen voida lähteä miettimäänkään kuin kotivoittoa.

Veikkaussivut | Tuomas