Columbus Blue Jackets - Edmonton Oilers 30.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Edmontonin vahva pelivire Columbuksen vieraana?

Columbus Blue Jackets – Edmonton Oilers, merkki yli 5,5 maalia, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 2,10 | 3,95 | 2,95

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Columbus Blue Jackets sekä Edmonton Oilers iskevät varsin mielenkiintoisessa ottelussa yhteen. Kyseessähän on oikeasti kahden surkean joukkueen välinen kohtaaminen, mutta maalidotusarvoltaan tiedossa on runsasmaalinen kamppailu merkittävistä sarjapisteistä. Molemmat joukkueet lukeutuvat runsasmaalisiin joukkueisiin. Itäisessä konferenssissa Columbus Blue Jackets on tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas Edmonton Oilers löytyy vastakkaisesta konferenssista viimeiseltä sijalta. Varsinaisella peliajalla Columbus Blue Jackets on saalistanut voiton seitsemän kertaa, mutta vielä heikommin on mennyt Edmontonilla. Kuusi voittoa varsinaisella peliajalla on surkea suoritus.

Columbus Blue Jackets tulee joutumaan tässä ottelussa hurjaan testiin, sillä Edmonton Oilers on ottanut nimenomaan joukkueena viime aikoina suuria askeleita oikeen suuntaan! Nimenomaan tässä tarkoitetaan sitä, että Edmonton Oilers on alkanut pelaamaan joukkueena. Se on alkanut tuottamaan voittoja erinomaiseen tahtiin. Edellisellä kierroksella Edmonton Oilers voitti Nashville Predatorsin vieraissa 0-3 maalein, kun taas Columbus Blue Jackets oli viimeksi täysin vastaantulija kotonaan juuri Predatorsin käsittelyssä 0-4 lukemiin päättyneessä ottelussa. Kotijoukkue on ollut viime kierroksilla hyvin arvaamaton, sillä esimerkiksi Toronto Maple Leafs kaatui vieraissa vaatimattomasti 0-6 numeroin, mutta kotijoukkueen puolustus on joka tapauksessa kaiken kaikkiaan hyvin herkkä virheille. Turhan moni ottelu on Columbuksen osaltanut päättynyt murskatappioon.

Edellisestä viidestä ottelustaan Edmonton Oilers on saalistanut peräti neljä voittoa, joten vierasjoukkueen pelivire on tällä hetkellä enemmän kuin kohdallaan! Edmonton Oilers on ollut läpi alkukauden runsasmaalinen – täysin samaa tosissaan myös voidaan sanoa Columbus Blue Jacketsista. Molemmat joukkueet kärsivät tämän ottelun alla loukkaantumisista, jotka tietenkin sotkevat lähtökohtia, mutta silti on syytä olettaa, että maaleja tullaan näkemään molemmissa päissä. Etenkin Columbus Blue Jacketsin sairaslista alkaa olemaan hurjan pitkä, mutta sehän sopii toisaalta etukäteen ajateltuna sille, että kotijoukkueen puolustus ei tule tästäkään ottelusta selviämään kunnialla. Yli 5,5 maalia on erinomainen valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas