Columbus Blue Jackets - New York Rangers 8.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko New York Rangersin hurja vire Columbusta vastaan?

Columbus Blue Jackets – New York Rangers, merkki 2, kerroin 
Columbus Blue Jackets – New York Rangers ML, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,25 | 3,60 | 2,89 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Columbus Blue Jackets kohtaa vieraaksi saapuvan New York Rangersin. Tiedossa on ehdottomasti mielenkiintoinen kohtaaminen. Itäisessä konferenssissa Columbus Blue Jackets on tällä hetkellä sijalla kaksitoista, kun taas New York Rangers löytyy yhdeksänneltä sijalta. Tällä hetkellä New York Rangers on uskomattoman upeassa pelivireessä, sillä New York Rangers on viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa! New York Rangers on tällä hetkellä NHL:n yksi kuumimmista joukkueista, sillä kolmesta viime ottelussa peräti kahdessa New York Rangers on latonut viisi maalia ottelua kohden vastustajien verkkoon.

Columbus Blue Jackets ui tällä hetkellä erittäin syvällä, sillä kotijoukkue on neljän ottelun tappioputkessa! Columbus Blue Jackets hävisi edellisellä kierroksella Ottawa Senatorsia vastaan kotonaan 1-4 numeroin. Kaiken kaikkiaan Columbus Blue Jacketsin tilanne on synkkä, sillä kotijoukkueen maaliero neljästä edellisestä ottelusta on kuusi tehtyä maalia ja viisitoista päästettyä maalia. Columbus Blue Jacketsin puolustus on ollut viime otteluissa äärimmäisen epävarmaa seurattavaa, joten on mielenkiintoista nähdä, että kuinka hurjassa vireessä oleva New York Rangers pystyy tätä tilannetta hyödyntämään.

New York Rangers voitti edellisellä kierroksella Pittsburgh Penguisin käsittämättömästi 5-1 maalein, joten se kertoo hyvin siitä, että missä tilanteessa vierasjoukkue tällä hetkellä on! New York Rangersin alkukausi oli hyvin epätasaista seurattavaa, mutta tällä hetkellä vierasjoukkue saa materiaalistaan kaiken mahdollisen irti. Mikäs siinä toisaalta on pelatessa, kun itseluottamus on korkealla ja voittoja tulee hienoon tahtiin. Materiaalissa Columbus Blue Jackets ei ole missään tapauksessa New York Rangersia edellä, joten lähtökohtaisesti New York Rangers on järkevä valinta vetokupongille mukaan. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että vierasjoukkue tekee jäällä lähes mitä haluaa. 

Veikkaussivut | Tuomas