VIDEO: Rangers-maalivahti joutui torjuntatöihin vaihtopenkillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 03/01/2016
Jaa tämä...

NHL:ssä nähtiin viime yönä suomalaismaalivahtien kaksintaistelu, kun New York Rangers isännöi Columbus Blue Jacketsia. Isäntien maalinsuulla Antti Raanta oli saanut ja Columbuksen maalia vartioi läpimurtokautta pelaava Joonas Korpisalo.

Yhden ottelun katsotuimman torjunnan teki kuitenkin suomalaisvahtien sijaan rakkaan naapurimaamme, Ruotsin, maalivahtitähti Henrik Lundqvist. Lähtökohtaisesti lepovuorossa ollut Lundqvist joutui ensimmäisessä erässä torjuntatöihin, kun Columbus Blue Jacket-pelaaja toimitti kiekon vahingossa New York Rangersin vaihtoaitioon. Ilman kypärää penkillä istunut ”Kuningas” heilautti rutiininomaisesti hanskakättään ja nappasi kiekon räpyläänsä, parrasvaloissa tukka sliipattuna paistatellen. Mies näyttää saavan tilanteesta myös joukkuekavereilta palautetta, joka pistää mieheen pyörittelemään päätään.

Lundqvistin ”tähtihetki” ei onneksi sekoittanut vaikeaa jaksoa läpikäyvän ja itseluottamuksensa kanssa taistelevan Antti Raannan työskentelyyn. Raanta vetikin ottelussa Joonas Korpisaloa pidemmän korren ja varmisti Madison Square Gardenissa noin 18 000 hengen edessä pelatun ottelun voiton manhattanilaisille. Raanta nappasi ottelussa 26 torjuntaa, Korpisalo merkkautti 23 koppia ja Lundqvist yhden täydellä 100% torjuntavarmuudella.

Muistathan että Peliyhtiö Nordicbet tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lue myös:
VIDEO: Älytön kiekkomaali aiheutti hullut juhlat Pohjois-Amerikassa
VIDEO: Flyers-maalivahdilta yksi kauden komeimmista torjunnoista

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa