VIDEO: Columbus-pelaajan sikamaisesta tempusta naurettavan pieni rangaistus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Matt Calvert sai yhden ottelun pelikiellon

Pittsburgh Penguinsin ja Columbus Blue Jacketsin välisessä ottelusarjassa nähtiin perjantaina ikävä tilanne, kun Blue Jacketsin Matt Calvertilla pimeni päässä. Pittsburghin Tom Kuhnhacklin koki kovia, kun turhautunut Calvert iski miestä ensin takaapäin poikittaisella mailalla ja tönäisi vielä tämän jälkeen Penguins-pelaajan jään pintaan.

NHL:n kurinpito langetti Columbus-pelaajalle ainoastaan yhden ottelun pelikiellon. Kuhnhackl ei loukkaantunut tilanteessa, mutta Calvertin temppu oli silti erittäin raukkamainen. Tässä oli mainio esimerkki siitä, kuinka vastustajan pelaajaa ei kunnioiteta tippaakaan.

Katso tilanne tästä:

Pudotuspeleissä tunteet käyvät kuumina, mutta tällaiset aivopierut pitäisi silti kylvää pois rankalla kädellä. Nyt NHL viestittää, että tällaiset temput eivät johda isoihin jatkotoimenpiteisiin.

Penguins johtaa ottelusarjaa jo 2-0-voitoin, joten tällaiset temput eivät auta Columbusta kirimään Pittsburghia kiinni. Nyt Calvert saa miettiä tekosiaan katsomon puolella, joten toivottavasti mies palaa askiin hieman rauhoittuneena.

Toivotaan, että kevään ratkaisupeleissä otsikoihin nousee hieman muunlaiset asiat kuin pelikieltojen langettamiset.

Parhaat lätkävedot Unibetilla!>>

Parhaat talletusbonukset