Columbus Blue Jackets - Philadelphia Flyers 24.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Columbuksen hurja pelivire Philadelphian kustannuksella?

Columbus Blue Jackets – Philadelphia Flyers, merkki 1, kerroin 1,98 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,98 | 3,95 | 3,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Columbus Blue Jackets sekä Philadelphia Flyers iskevät yhteen. Tiedossa on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kohtaaminen ihan puhtaasti sen takia, koska Columbus Blue Jackets on noussut upeaan pelivireeseen! Periaatteessa tällä hetkellä kotijoukkue on yksi NHL:n tulikuumimmista joukkueista. Edellisellä kierroksella Columbus Blue Jackets teki selvää Los Angeles Kingsistä 5-3 maalein. On täysin käsittämätöntä, että Columbus Blue Jackets on voittanut putkeen seitsemän ottelua. Kaiken kaikkiaan paperillahan katsottuna kotijoukkue ei ole Philadelphia Flyersia laadukkaampi ryhmä, mutta tällä hetkellä kaikki muut asiat ovat kotijoukkueen osalta kunnossa. Columbus Blue Jackets on edellisestä kuudesta kotiottelustaan saalistanut vaatimattomasti viisi voittoa, joten vaikeaa on lähteä kotijoukkueen tekemistä millään tavalla arvostelemaan. Paljon oikeita asioita ollaan Columbus Blue Jacketsin organisaatiossa alettu tekemään ja se onkin alkanut kantamaan hedelmää.

Philadelphia Flyers on niittänyt tällä kaudella mainetta huikeilla kotipeliesityksillään, mutta vieraissa Oranssit ovatkin jo täysin eri joukkue – vieraissa Philadelphia Flyersille voitot ovat jääneet kovalla prosentilla saavuttamatta! Edellisellä kierroksella Philadelphia Flyers hävisi Carolina Hurricanesin isäntänä 2-3 maalein, mutta toisaalta vierasjoukkueen tilanne alkaa muutenkin olemaan hieman hankala, sillä neljä edellistä ottelua ovat Oransseille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Jakub Voracek on tässä ottelussa tekemässä mahdollisesti paluuta Philadelphia Flyersin kokoonpanoon, mutta toisaalta tuskinpa vierasjoukkueen tekeminen yhden pelaajan paluun jälkeen radikaalisesti muuttuu. Viime aikoina tiukat ottelut ovat yksinkertaisesti kääntyneet vierasjoukkuetta vastaan. Tilastojen valossahan Philadelphia Flyersia voidaan edelleen pitää laadukkaana vierasjoukkueena, mutta toisaalta tilastot tässä tapauksessa valehtelevat – matkapelit eivät tosissaan ole Philadelphia Flyersilla viime aikoina sujuneet.

Columbus Blue Jacketsille on pakko nostaa hattua, sillä henkilökohtaisesti sanottuna olen todella yllättynyt kotijoukkueen huikeasta voittoputkesta. Columbus Blue Jacketsin organisaatiossa on ollut potentiaalia jo pitkään, mutta viime aikoina tulosta on tullut kierroksesta toiseen ja joukkuetta kuin joukkuetta vastaan. Periaatteessa Columbus Blue Jackets ei joudu antamaan sairaslistankaan osalta Philadelphia Flyersille tasoitusta, sillä kotijoukkueen vahvuudesta sivussa on vain muutama pelaaja. Kaiken kaikkiaan onhan tähän otteluun nostettava vain yksi ennakkosuosikki ja se on Columbus Blue Jackets. Kotietu saattaa olla muutenkin merkittävässä roolissa, sillä Columbus Blue Jackets sekä Philadelphia Flyers taistelevat käytännössä täysin samoista sijoituksista. Tällä hetkellä kotijoukkue tuntuu tekevän selvää jälkeä melkeinpä kierroksesta toiseen. Kotivoitto merkataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas