Columbus Blue Jackets - Vancouver Canuks 21.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Columbuksen surkeat peliesitykset Vancouveria vastaan?

Columbus Blue Jackets – Vancouver Canuks, merkki 2, kerroin 
Columbus Blue Jackets – Vancouver Canuks ML, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,60 | 3,70 | 2,40 

 

 

Jääkiekon NHL:ssä pelataan Suomen aikaa tulevana yönä kolme ottelua, Columbus Blue Jackets isännöi vieraaksi saapuvaa Vancouver Canuksia. Vaikka ottelu pelataan Columbus Blue Jacketsin kotiareenalla, ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki ja se on Vancouver Canuks. Columbus Blue Jackets on pelannut umpisurkean alkukauden. Columbus Blue Jackets ei ole saanut joukkueestaan mitään irti, sillä seitsemästä ottelusta kotijoukkue on pystynyt nappaamaan varsinaisella peliajalla yhden voiton sekä lisäksi yhden voiton jatkoerän jälkeen. Peräti viisi tappiota varsinaisella peliajalla on hirveä lukema tässä vaiheessa kautta.

Vancouver Canuks on materialiltaan tälläkin kaudella ehdottomasti Columbus Blue Jacketsia laadukkaampi ja toisekseen Vancouver Canuks on sentään yhteensä viisi voittoa onnistunut nappaamaan. Vancouver Canuks on pelannut jo yhdeksän ottelua, mutta sentään vierasjoukkue on tosissaan varsinaisella peliajalla voittanut kolme kertaa ja jatkoerässäkin kahdesti. Vancouver Canuks on viimeistellyt lähes kolmekymmentä maalia, joten se kertoo siitä, että parhaimmillaan vierasjoukkueen hyökkäys on äärimmäisen tehokasta. Edellisellä kierroksellahan Vancouver Canuks haastoi vieraissa erittäin hyvin Pittsburgh Penguisin, mutta lopulta Pittsburgh vei voiton jatkojen jälkeen 4-3 numeroin.

Vancouver Canuks oli ennen Pittsburghia vastaan käytyä ottelua kahden ottelun voittoputkessa, sillä putkeen kaatuivat niin Philadelphia Flyers kuin myös Buffalo Sabres. Pittsburghia vastaan käyty ottelu osoitti kuitenkin joka tapauksessa sen, että Vancouver Canuks on tälläkin kaudella erittäin hankalasti voitettavissa. Vancouver on samalla ollut nimenomaan juuri Columbuksellekin aikaisempina kertoina vaikea vastustaja, sillä neljästä viime kohtaamisesta kolmesti voitto on mennyt Vancouverille. Vierasjoukkue on jättänyt itsestään huomattavasti paremman kuvan kuin Columbus.

Veikkaussivut | Tuomas