Columbus Blue Jackets - Washington Capitals 18.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Columbuksen upeat peliesitykset Washingtonin kustannuksella?

Columbus Blue Jackets – Washington Capitals, merkki 1, kerroin 2,30 Nordicbet
Columbus Blue Jackets – Washington Capitals ML, merkki 1, kerroin 1,77 Betsson

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,30 | 3,80 | 2,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Columbus Blue Jackets sekä Washington Capitals iskevät yhteen. Suomen aikaan tulevana yönä pelataan maailman kovinta kiekkoliigaa kahden ottelun voimin. Tiedossa on Columbus Blue Jacketsin sekä Washington Capitalsin välillä kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kohtaaminen. Materiaaliltaanhan Columbus Blue Jackets ei ole missään tapauksessa Washington Capitalsia laadukkaampi, mutta tässä ottelussa kotijoukkueelle tarjotut kertoimet nousevat kaiken kaikkiaan erinomaisiksi pelikohteiksi. Columbus Blue Jackets on viime aikoina noussut NHL:n viiden tulikuumimman joukkueen listaan, sillä kotijoukkue on tässä vaiheessa neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa! Edellisellä kierroksella Columbus Blue Jackets voitti Tampa Bay Ligthingin 3-2 maalein. Kahteen edelliseen otteluun kotijoukkue on viimeistellyt vaatimattomasti yhdeksän maalia, joten tällä hetkellä Sinisiltä maalintekotaitoa loistavasti löytyy.

Washington Capitals joutuu tähän otteluun vaikeasta tilanteesta, sillä kolme edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet yhtä monta tappiota. Edellisellä kierroksella Washington Capitals hävisi Pittsburgh Penguinsin vieraana 4-3 maalein. Washington Capitalsille tämä ottelu on itseasiassa toinen vieraskamppailu lyhyen ajan sisään, joten siinä mielessä matkarasitusta ”Capsit” ovat joutuneet tekemään. Columbus Blue Jackets on päässyt lepäämään kaksi vurokautta vierasjoukkuetta enemmän, joten sehän varmasti kotijoukkueelle sopii. Tilastojen valossa Washington Capitals ei lukeudu muutenkaan lainkaan hyviin vierasjoukkueisiin. Viisi edellistä vierasottelua ovat Washington Capitalsille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Vierasjoukkueellahan loukkaantumishuolia ei käytännössä ole, sillä ainoastaan Jack Hillen on sivussa puolustuksesta, mutta siitä huolimatta pelivire on ollut Columbus Blue Jacketsin vastustajalle melko pahasti sekaisin.

Columbus Blue Jacketsin materiaalista ei välttämättä nouse esille supertähtiä, joita Washington Capitalsin materiaalista löytyy, mutta kotijoukkueen tekemisen taso on muuten niin korkealla tasolla, että nimet eivät tässä kohdassa paljoakaan paina! Columbus Blue Jackets on viime aikoina kaiken kaikkiaan jättänyt itsestään erittäin hyvän kuvan. Tämä ottelu on muutenkin kotijoukkueelle todella tärkeässä roolissa, koska tästä ottelusta voitolla ero pudotuspeliviivaan jälleen kaventuisi melko merkittävästi. Tavallaan Columbus Blue Jacketsilla ei olisi varaa Washington Capiltalsille hävitä. Fedor Tyutin on tänään tekemässä paluuta Columbus Blue Jacketsin vahvuuteen, joten kotijoukkueen sairaslistakin alkaa kovaa vauhtia tyhjenemään. Tällä kerroinasettelulla lähdetään rohkeasti kotivoittoa vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas