Columbus Blue Jackets - Winnipeg Jets 17.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Nähdäänkö värikäs kamppailu Columbuksen isännöidessä Winnipegiä?

Columbus Blue Jackets – Winnipeg Jets, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,10 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,30 | 3,70 | 2,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Columbus Blue Jackets sekä Winnipeg Jets iskevät yhteen. Tiedossa on todennäköisesti suhteellisen runsasmaalinen kohtaaminen. Itäisessä konferenssissa Columbus Blue Jackets on tällä hetkellä kymmenentenä, kun taas Winnipeg Jets löytyy läntisestä konferenssista sijalta kaksitoista. Columbus Blue Jackets on viime aikoina ollut erinomaisessa pelivireessä, sillä viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet kolme voittoa sekä vain yhdessä ottelussa Columbus Blue Jackets on kokonaan jäänyt pisteittä. Edellisellä kierroksella Columbus Blue Jackets hävisi jatkojen päätteeksi St.Louis Bluesille 3-4 numeroin. Columbus Blue Jacketsin ottelut ovat olleet runsasmaalisia, sillä kolme edellistä ottelua ovat jokainen päättyneet yli vaadittuun maalimäärään.

Winnipeg Jetsin puolustuksen työskentely ei todennäköisesti saa tällä hetkellä valmennukselta päänsilityksiä, sillä kahteen edelliseen otteluun Winnipeg Jetsille ollaan varsinaisella peliajalla viimeistelty vaatimattomasti yhdeksän maalia! Edellisellä kierroksella Winnipeg Jets hävisi Dallas Starsin isäntänä 4-6 maalein. Onhan neljä tehtyä maalia erinomainen suoritus, mutta mitään hyötyä siitä ei ole, jos omissa verkot heiluvat kuusi kertaa. Winnipeg Jetsin puolustus on ollut jo useammassa ottelussa täysin tuuliajolla, joten tänään on mielenkiintoista nähdä, että pystyykö Columbus Blue Jackets tilannetta hyödyntämään – kuitenkin Columbus Blue Jackets on ollut tosissaan vahvassa pelivireessä jo hieman pidemmänkin aikaa.

Viisi edellistä ottelua ovat Winnipeg Jetsille tuottaneet vain yhden voiton, joten vierasjoukkueen tilanne ottelun alla on suhteellisen hankala. Edellisen kerran Winnipeg Jets on saalistanut täydet kolme pistettä New York Rangersin vieraana ja tuohan ottelu pelattiin aivan joulukuun alussa. Silloin Winnipeg Jets voitti 2-5 maalein. Niin Columbus Blue Jacketsilla kuin myös Winnipeg Jetsiltä sivussa on useita melko tärkeitäkin pelaajia, mutta toisaalta varsinkin Columbus Blue Jackets on pystynyt käsittelemään tilanteen niin, että loukkaantumiset eivät ole haitanneet. Molempien joukkueiden kokoonpano on syytä tarkistaa vielä ennen lopullista pelipäätöstä. Kaiken järjen mukaan yli 5,5 maalia on enemmän kuin järkevä valinta nostaa vetokupongille mukaan. Todennäköisesti tiedossa on melko vauhdikas kohtaaminen.

Veikkaussivut | Tuomas