VIDEO: Connor McDavidin loukkaantumiseen johtanut tilanne puhututtaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Ikävä loukkaantuminen

Edmonton Oilersin supertulokas Connor McDavidin loukkaantuminen puhututtaa edelleen NHL:ssä. Oilers-tähti loukkaantui marraskuun alussa ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan, mutta tilanne on jälleen noussut otsikoihin. Useat tahot nimittäin väittävät, että Flyers-pelaajat teloivat tulokkaan tahallaan.

McDavid loukkaantui tilanteessa, jossa hän osui voimalla kaukalon päätyyn. Samassa rytäkässä myös kaksi Flyers-pelaajaa ajautui laitaan tulokkaan perässä.

TSN yritti saada McDavidia kommentoimaan tilannetta, mutta tulokas ei halua itse ottaa tilanteeseen kantaa.

– En halua oikeastaan kommentoida koko asiaa. Tiedän, että asiasta kiistellään, mutta en halua ottaa tilanteeseen liikaa kantaa.

Legendaarinen Don Cherry on puolestaan tehnyt oman näkökulmansa selväksi, sillä mies sanoi Hockey Night in Canada -ohjelmassa, että tilanne oli selvästi tahallinen vahingoittamisyritys. Don Cherry sanoi, että NHL ei voi kuitenkaan tehdä mitään, koska syytteitä ei voida todistaa oikeiksi.

Don Cherryn puheet voi melkein jättää omaan arvoonsa, sillä videon perusteella loukkaantumisessa on ainoastaan kyse huonosta tuurista. On vaikea nähdä, että Flyers-pelaajat yrittäisivät tahallaan saada McDavidin sairastuvalle.

Katso tilanne tästä!

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluiden alkua kuin myös livevedon puolella.

Lue myös:
VIDEO: SM-liigan maalipörssin kärjessä todellinen yllätysnimi!
VIDEO: Tulevalla Olympiaisännällä ei ole mitään jakoa NHL-tähtiä vastaan

Rekisteröidy - ei kierrätysvaatimuksia
50 EURON RISKITÖN VETO ENSITALLETTAJILLE!
Pelaa