Conte Juventuksen pelaajien perässä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Jos Pep Guardiola on haalimassa pelaajia Barcelonasta, niin Chelsean manageri Antonio Conte ei ole pekkaa pahempi. Conte on The Sunin mukaan hankkimassa pelaajia ex-seurastaan Juventuksesta. Conten kiikarissa on Juven puolustuksen kaksikko Leonardo Bonucci ja Alex Sandro. Yhteishinta parille oli 100 miljoonaa puntaa.

Bonuccin hankkiminen on ilmeisesti hyvinkin mahdollista. Juven hintalappu 30-vuotiaalle topparille on The Sunin mukaan noin 45 miljoonaa puntaa.

26-vuotiaan brasilialaisen laitapakin Sandron nappaaminen onkin sitten Contelle hankalampi homma. Aiemmin tällä viikolla Juventus oli jo ehtinyt kieltäytyä Chelsean ostotarjouksesta, mutta Conte on lisäämässä seteleitä nippuun. Chelsean uusi tarjous Sandrosta on arvion mukaan noin 52 miljoonaa puntaa.

Juventus ei tule päästämään Sandroa helpolla. Seura vaatii brassipakilta virallisen siirtopyynnön, ja siinä Sandrolta sitten menisivät sopimuksen uskollisuusbonukset. Conte on The Sunin mukaan kuitenkin helpottamassa Sandron vaikeuksia antamalla tälle 160 000 punnan viikkopalkan.

Bonuccin tilanne on erilainen kuin Sandron, hän on hieman liian vanha Conten suunnitelmiin, mutta sen verran kova pelimies, että hän olisi mainio paikkaaja pois lähtevälle John Terrylle. Ranskalainen toppari Kurt Zouma ilmeisesti on lähdössä Chelseasta lainasopimuksella muualle, jos Bonucci tulee Lontoon sinisiin.

Contella on kova tarve vahvistaa joukkuetta, vaikka se viime kaudella olikin erinomainen joka osa-alueella. Ensi kauden Mestareiden liiga tuo Chelsealle sen verran lisää peleja, että reserviä ja vaihtoehtoja tarvitaan.

Lyö vedot  Unibetille!>>