Copa America käyntiin - Chile vei avauksen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/12/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo 12.6.2015

VAIN VEIKKAUSSIVUILTA: GUTSIN 20€ ILMAISVETO NHL -FINAALIIN

Kisaisäntä Chile vei odotetusti Copa American avausottelun Ecuadoria vastaan nimiinsä lukemin 2-0. Alku tosin vaikutti vaikealta. Chile ei tahtonut millään saada maalia eikä oikein kunnon paikkojakaan, ja Ecuador hyökkäsi vaarallisesti vastaan.

Ottelun 67. minuutilla Juventuksen keskikenttämies Arturo Vidal revittiin nurin rangaistusalueella ja pallo vietiin pilkulle. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Vidal laittoi pallon varmasti oikeaan yläkulmaan ja maalivahti Alexander Domingues oli voimaton, vaikka aavistikin oikeaan suuntaan.

Kun 80 minuuttia oli täynnä, pääsi Ecuadorin suuri tähti Enner Valencia puskemaan maalin edestä melko vapaasti. West Hamin hyökkääjän pusku osui kuitenkin ylärimaan. Tämän lähemmäksi maalintekoa ei Ecuador enään päässytkään.

Ottelun toinen maali oli seurausta Valioliiga-tähti Alexis Sanchezin nerokkuudesta. Hän sai pallon haltuunsa keskialueella ja laittoi terävän ja tarkan pystysyötön suoraan Eduardo Vargasin juoksulinjalle. Vaihdosta kentälle tullut QPR-hyökkääjä laittoi pallon varmasti alakulmaan ohi maalivahti Dominguesin 84. minuutilla.

Vidalin ja Sanchezin huippupelistä huolimatta jäi ottelun kulusta chileläisille myös pohdittavaa. Maalinteko oli pitkään vaikeaa ja molemmat maalit syntyivät vierasjoukkueen virheiden seurauksena (Vidalin rikkominen ja harhasyöttö Sanchezille). Chilen pitää olla jatkossa terävämpi, mikäli haluaa edetä turnauksessa pitkälle.

Katso Vidalin rankkari tästä:

Lue myös:
Veikkaussivujen Copa America -osio

NHL ERIKOISOSIO | STANLEY CUP  LAAJA ENNAKKO | TERÄVÄINEN VS: FILPPULA.. | FILPPULA KERÄÄ KEHUJA

guts-728x90