Copa American lohkovaihe takana - suurimmat suosikit lohkovoittajina!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 22.6.2015

Jalkapallon Copa American alkulohkot saatiin Suomen aikaa viime yönä päätökseen, ja nyt ovat selvillä joukkueet, jotka jatkavat kohti pudotuspelejä. Jokaisesta lohkosta jatkoon selviytyivät kaksi parasta ja kolmanneksi sijoittuneiden rankingista paras.

Copa American suurimmat mestarisuosikit, Argentiina, Brasilia ja Chile etenivät lohkovoittajina jatkoon, vaikka etenkin Brasilian kohdalla riitti kysymysmerkkejä. Maan kenties suurin yksittäinen tähti, Neymar sai Kolumbia-ottelussa punaisen kortin, mutta tuomio ei jäänytkään siihen, vaan viime perjantaina hänelle tarjottiin useamman ottelun mittainen pelikielto. Tämä tarkoittaakin käytännössä, että Neymarin turnaus on jo nyt piloilla.

Brasilia voitti Suomen aikaa viime yönä Venezuelan maalein 2-1 edeten omasta lohkostaan lohkovoittajana jatkoon. Ilman suurinta tähteään pelaava ryhmä tulee kuitenkin joutumaan pudotuspeleissä vielä hyvin tiukoille.

Copa American hallitseva mestari Uruguay selviytyi jatkoon olemalla lohkojen kolmansien paras. Uruguay jäi omassa alkulohkossaan kolmanneksi, mutta eteni jatkoon eniten pisteitä keränneenä verrattuna muihin lohkolmansiin

Puolivälierät käyntiin huippukamppailulla

Puolivälieräkamppailuissa iskevät yhteen Chile ja Uruguay sekä Bolivia ja Peru. Kahdessa viimeisimmässä puolivälierässä kohtaavat puolestaan Argentiina ja Kolumbia sekä Brasilia ja Paraguay. Etukäteen ajateltuna mielenkiintoisin kohtaaminen tulee tapahtumaan Argentiinan ja Kolumbian välillä mukaanlukien Chilen ja Uruguayn välinen huippumielenkiintoinen näytös.

Puolivälierät käynnistyvät Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä, jolloin pelataan Chilen ja Uruguayn välinen kohtaaminen. Kamppailu käynnistyy kello 2.30.

Argentiina edelleen suurin mestarisuosikki

Peliyhtiö Unibet pitää tällä hetkellä edelleen Argentiinaa suurimpana mestarisuosikkina. Heille tarjotaan kerrointa 2,80. Toiseksi suurin mestarisuosikki peliyhtiön näkemyksen mukaan on Chile kertoimella 3,25. Brasilian kerroin on pudotuspelien alla 5,00. Mikäli hakusessa on hieman suurempi kala, Bolivia palauttaisi rahat yli 80-kertaisesti takaisin.

Muistathan myös, että Unibet mahdollistaa sinulle Copa American loppuotteluun 50 euron riskittömän vedon sekä mahdollisuuden seurata turnauksen tapahtumia ilmaiseksi sivuiltaan.

[interaction id=”557e746f7d56386009e3ae43″]

Lue myös:
VIDEO: Brasilia niukasti jatkoon ilman Neymaria!
Maradonasta Blatterin seuraaja?