VIDEO: Freestylefutarit palavien jalkapallojen kimpussa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 04/07/2016
Jaa tämä...

Kuten tiedetään jalkapallo voi olla hyvin vaarallinen laji. 90 minuuttia kestävän pelin aikana voi sattua ja tapahtua vaikka mitä. Pelin tuoksinassa nähdään usein revähtäneitä lihaksia, murtuneita luita, aivotärähdyksiä tai kipeitä osumia palloista niin sanotuille herkille alueille. Jalkapalloromantikkojen ykköskanava Copa90 on kuitenkin päättänyt, ettei perinteinen futis ole tarpeeksi vaarallista ja haastavaa. Ryhmä on nimittäin päättänyt sytyttää jalkapallon sekä kentän tuleen ja katsoa miten freestylepalloilijat pärjäävät kuumien olosuhteiden kanssa.

Pallotaiturit Joltter, Andrew Henderson ja Melody Donchet ottivat vaarallisen haasteen vastaan, pukeutuivat palamattomasta materiaalista valmistettuihin vaatteisiin ja antoivat liekehtivälle ja kuumalle pallolle kyytiä. Videolla nähtävät vapaapotkut ovatkin kirjaimellisesti kuumempia kuin Valioliiga-seura West Hamin Dimitri Payetin tämän kauden vaparimaalit.

Ohessa näyttävä kolmen minuutin mittainen tulishow. On varmaan turha muistuttaa enää kenellekään, että älä kokeile tätä kotona!

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Lehti: Louis Van Gaal jatkaa ManU:n peräsimessä kauden 2017 loppuun asti
VIDEO: Pelaako Neymar jatkossa PSG:ssä?