Costan kärry hinattiin, marssilla vastustetaan Sanchezin tyttöystävää

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 09/07/2017
Jaa tämä...

Valioliigan jättipalkkaisilla supertähdillä ei aina mene kaikki hyvin. Chelsean kirjoilla vielä oleva Diego Costa sekä Arsenalin joukkueessa ainakin vielä seuraavaan siirtoikkunaan saakka pelaava Alexis Sanchez ovat viime aikoina saaneet niin sanotusti ”lunta tupaan”.

Diego Costa on edelleen Chelsean pelaaja, ja se ei supertähteä miellytä. Costaa ei ole sarjakauden ensimmäisen kuukauden aikana näkynyt Chelsean harjoituskentällä, eikä koko Lontoon kaupungissa. Costa oli kuitenkin aikaisemmin kesällä jättänyt kalliin valkoisen Range Roverinsa Chelsean harjoituskeskuksen parkkipaikalle, ja nyt seura on hinannut kärryn ykkösjoukkueen parkkikselta juniorijoukkueen puolelle.

Kohta tyhjenee kaappi

Costan tilanne on kehno. Kauden loputtua Chelsean manageri Antonio Conte ilmoitti Costalle tekstiviestillä, että tätä ei enää Stamford Bridgellä tarvita. Chelsea ei kuitenkaan löytänyt Costalle ostajaa, joka olisi halunnut maksaa kovan pyyntihinnan. Costa oli ilmeisen käärmeissään Chelsealle, kun hänestä pyydettiin niin kovaa hintaa, mutta lopulta Costa olisi uutisten mukaan ollut halukas vielä sopimaan Chelsean kanssa. Tämä nyt ei ole kuitenkaan onnistunut, Costa on viimeksi havaittu synnyinmaassaan Brasiliassa.

The Sunin mukaan Chelsea on seuraavaksi aikeissa tyhjentää Costan kaapin seuran pukuhuoneessa.

Paljon paremmin ei mene Arsenalin chileläisellä tähdellä Alexis Sanchezillakaan. Sanchezin ongelmat ovat nyt etupäässä Chilen maajoukkueen puolella, vaikka vaikeaa on Arsenalinkin kanssa.

Kymmenet tuhannet marssille

Brittilehtien mukaan yli 50 000 Chilen maajoukkueen fania on järjestämässä protestimarssin Sanchezin tyttöystävää vastaan, koska tämä on tekemässä Sanchezista ”läskin ja laiskan”.

Chile hävisi hiljattain Bolivialle MM-karsinnoissa 0-1. Fanit eivät kuitenkaan käyneet heikosti pelanneen Sanchezin kimppuun, vaan hänen tyttöystävänsä Mayte Rodriguez on chileläisten mukaan syypää kaikkeen. Chilen fanit ovat perusteneet jo Facebook -sivunkin nimeltä: “March so that Alexis ends it with Mayte and returns to his level to reach the 2018 World Cup in Russia.” Ja yli 50 000 ihmistä on ilmoittanut haluavansa marssia.

Vihaisten chileläisten asiaa on vauhdittanut Chilen alle 20-vuotiaitten jalkapallojoukkueen pomomies Jose Sulantay, joka on sanonut Sanchezin olevan ”lihavampi kuin normaalisti.”

Ja Sanchezin olisi vielä vakuutettava Arsenalin joukkuekaverit siitä, että hän on sitoutunut seuraan, vaikka yrittikin kaikin tavoin saada kesällä aikaan siirtoa muualle.

 

 

Parhaat talletusbonukset