Antti Raannan tilasta heikohkoja uutisia

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Antti Raannan kausi uudessa seurassa on ollut monijakoinen. Kausi alkoi henkilökohtaisesti hyvin, mutta Coyotesit eivät saaneet voittoja sitten millään.

Juuri kun Raanta keräsi kolme peräkkäistä voittoa, sekä joukkue alkoi pelaamaan paremmin, niin Raanta loukkaantui. Nyt tilasta on vuotanut lisää tietoa.

Tuorein loukkaantuminen tapahtui viime keskiviikko yön NHL-ottelussa San Jose Sharksia vastaan, kun Shark hyökkääjä Logan Couture jyräsi suomalaisen jäänpintaan aiheuttaen aivotärähdyksen.

Arizona Coyotes päävalmentaja Rick Tocchet kertoi Raannan tilan olevan sen verran heikko, ettei suomalaisvahti ole tolppien välissä Edmonton Oilersia vastaan vieraissa. Näillä näkymin Raanta ei lähde edes joukkueen matkaan vierasotteluun.

Samaan lauseeseen Tocchet sanoo helpottavasti, että Ana saatetaan nähdä joukkueen mukana Calgary Flamesin vierasottelu matkalla perjantaina. On epäselvää tarkoittiko Tocchet, että on mahdollista Raannan saavan pelaavan, vai vain pääsevän mukaan.

Raanta on ollut aloittavana maalivahtina 13:ssa ottelussa. Nämä ottelut ovat tuottaneet vain neljä varsinaisen peliajan voittoa. Häviöiden määrää ei kuitenkaan kannata vyöryttää Raannan niskoille, sillä suurin syy voittojen vähyyteen on koko joukkueen pelaamisen heikko taso. Anan kuluvan kauden päästettyjen maalien keskiarvo on 2,84 kun torjuntaprosentti on 0,914%.