VIDEO: Corey Crawfordille ei ryppyillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Twitter
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Chicago Blackhawksin ja St. Louis Bluesin välisessä neljännessä Stanley Cup Playoff-ottelussa nähtiin yllättävä tunteiden kuumeneminen.

Viime yön NHL-kierroksen yksi puhutuimmista tapahtumista on Chicago Blackhawksin maalivahdin Corey Crawfordin myllytys St. Louis Bluesin tulokaskautta pelaavan hyökkääjän Robby Fabbrin kanssa. Crawford ei ollut tyytyväinen Fabbriin kun hyökkääjä ajoi holtittomasti päin maalivahtia toisen erän puolivälissä. Tilanne näytti melko tahattomalta, mutta aivotärähdyksistä kärsinyt Crawford ei arvostanut sitä, että tulokashyökkääjä osui häntä kropallaan päähän. Crawford teki mitä miehen on tehtävä ja lähti Fabbrin kimppuun pois maaliltaan. Ja kuten arvata saattaa, myös kaikki kentällä olleet pelaajat olivat pian kulmauksessa hieromassa hikistä hanskaa toistensa naamoihin.

Tilanne kääntyi lopulta Chicagon eduksi. Ottelun tuomaristo nimittäin jakoi hässäkän lopuksi St. Louisille peräti kolme jäähyä ja Chicagolle vain yhden – 2min Crawfordille väkivaltaisuudesta.

eliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:

VIDEO: Suomalaisyökkääjältä riistettiin tylysti kiekko ennen voittomaalia
VIDEO: Flyers-maalivahdilta Stanley Cup Playoffien onnettomin hörppy

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa