Real Madrid-tähti jälleen kerran hyvällä asialla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

La Liga seura Real Madridia edustava Cristiano Ronaldo on yksi maailman kuuluisimmista urheilijoista. Hän on kiistatta myös yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista. Mutta kuten niin usealla muullakin supertähdellä, miehellä on vähintään yhtä paljon vihaajia kuin rakastajia. Egoistilta vaikuttava Ronaldo on kuitenkin suuri hyväntekijä, joka on jälleen koskettanut yhden hyvin pienen pojan elämää merkittävästi.

Nepalilainen Cristiano Ronaldoa ihaileva Jetin Shrestha oli pelaamassa kotikulmillaan jalkapalloa viime huhtikuussa, kun Nepaliin iski jättimäinen maanjäristys. Hän ei kuitenkaan antanut lähes 10 000 ihmishengen vieneen maanjäristyksen pysäyttää pelejään vaan hän jatkoi siitä huolimatta siitä mihin oli jäänyt.

Turma-alueella vierailleiden valokuvaajan Omar Havanan ja portugalilaisen toimittajan Magarida Motan kuultua Jetin tarina ja hänen intohimonsa jalkapalloa sekä Ronaldoa kohtaan saivat heidät yrittämään yhteyttä Ronaldon agenttiin Jorge Mendesiin. Asiat lähtivätkin pian rullaamaan ja Mendes välitti Jetin tarinan itse maestrolle asti. Ronaldo signeerasikin pojalle oman pelipaitansa seuraavanlaisesti ” Jetin, pysy vahvana, parhain terveisin Cristiano Ronaldo”.

Turkkilainen urheilusivusto CapaSport onkin nyt julkaissut Twitter-tilillään kuvan ikionnellisesta 13 – vuotiaasta Jetinistä uusi pelipaita päällään:

 

Jetin Shrestha ei ole suinkaan ainoa nepalilainen jota Ronaldo on avokätisesti avustanut. Portugalinen on nimittäin lahjoittanut lähes 5 miljoonaa puntaa rahastolle, joka auttaa nepalilaisia jälleen rakentamaan kotiseutuaan tuhoisan maanjäristykseen jäljiltä. Ei ole siis ihme, että Ronaldo noteerattu urheilumaailman avokätisimmäksi lahjoittajaksi. Ei muuta kuin hattua pois päästä!

Sunnuntai on Euroopan jalkapallosarjoissa mahtava pelipäivä. Valioliigan päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Southampton ja Norwich. Manchester United matkustaa puolestaan alkuillasta Swansean vieraaksi.

La Ligassa pelataan tänään viiden ottelun mittainen kierros, Serie A:ssa kahdeksan ottelua ja Ranskan pääsarjassakin kolme kamppailua.

Peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa.

Lue myös:

Eurooppa-liigan lohkot arvottu – mukana neljä suomalaista!
Mestarien liigan lohkoarvonnassa tasaiset lohkot!

unibet