VIDEO: Cristiano Ronaldo sivussa noin kuukauden

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/11/2016
Jaa tämä...

Portugalin supertähti loukkaantui eilisessä finaalissa.

Jalkapallon EM-kisoissa eilen loukkaantunut Portugalin maajoukkueen kapteeni Cristiano Ronaldo koki kovia loppuottelun alussa, sillä 31-vuotias hyökkääjä loukkasi vasemman polvensa Ranskan Dimitri Payet’n taklauksessa. Tilanne oli niin hankala, että Ronaldo ei voinut jatkaa ottelua, vaan hän lähti vaihtoon. Mies yritti jatkaa hetken kylläkin pelaamista, mutta turhaan.

Ronaldo palasi myöhemmin Portugalin vaihtopenkille, missä hän kannusti ja tsemppasi joukkuettaan maan ensimmäiseen Euroopan mestaruuteen. Edes tällä tavalla supertähti halusi olla mukana auttamassa joukkuettaan.

Vaikka Ronaldo sai vihdoin mestaruuden EM-kullan muodossa, Espanjan La Ligassa pelaava Real Madrid on tilanteesta huolestunut. Valkopaidoissa pelaava supertähti loukkaantui nimittäin niin, että hänen polvestaan on mennyt nivelside. Asiasta kertoo esimerkiksi espanjalaislehti Marca. Myös Suomessa siitä on uutisoinut muun muuassa Yle Urheilu.

Espanjalaismedian mukaan Ronaldon tapauksessa kyse on ensimmäisen asteen vammasta, josta toipuminen kestää yli kuukauden. Real Madrid pelaa elokuun alussa Euroopan supercupissa Sevillaa vastaan, ja on mahdollista, ettei joukkueen avainpelaajiin lukeutuvaa tähtihyökkääjää nähdä tuossa taistossa. Tärkeintä tietenkin on, että ensi kauden alussa Ronaldo on jälleen pelikunnossa.

Katso videolta Ronaldon loukkaantuminen:

 

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana jalkapalloturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
Juventus-toppari hyväksynyt Manchester Cityn tarjouksen
VIDEO: Niklas Moisander siirtymässä Werder Bremeniin

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa