VIDEO: Portugali voi jättää paniikkinappulan rauhaan - Ronaldo on huippuiskussa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/11/2014
Jaa tämä...

Cristiano Ronaldo näytti harjoitusottelussa, ettei miehen jalkavamma enää paljoa paina.

Portugali pelasi tiistaina viimeisen harjoitusottelunsa ennen MM-kisoja. New Yorkissa Irlantia vastaan tahkottu ottelu olikin täyttä Portugalin – ja etenkin Cristiano Ronaldon – näytöstä.

Kamppailu päättyi lopulta Portugalin 5-1-murskavoittoon, ja vaikka Ronaldo jäikin ottelussa maaleitta, ei kenellekään jäänyt epäselväksi, kuka kentän todellinen kuningas oli. Portugalilaistaituri tykitteli pelaamansa 61. minuutin aikana useita hyviä laukauksia Irlannin maalia kohti ja ehti myös alustaa kaksi Portugalin osumaa.

Ensin Ronaldo tarjoili kermaisen kantapääsyötön Fábio Coentrãolle, jonka keskitys painui Richard Keoghin kintun kautta Irlannin verkkoon. Kyseessä oli 2-0-johto-osuma.

3-0-maalissa taas Ronaldo pääsi kokeilemaan maalintekoa lähietäisyydeltä, mutta Irlannin maalia vartioinut David Forde onnistui torjunnassaan. Irtopalloon ehti kuitenkin ensimmäisenä Hugo Almeida ja peliväline oli jälleen Irlannin pömpelissä.

[ Ronaldon kerroin MM-kisojen maalikuninkuuden voitolle on NordicBetillä 18.00! Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Myös supertähden vapaapotkut näyttivät löytävän kohteeseensa mukavaan tahtiin.

Ronaldon huippukunto onkin koko Portugalille erittäin tärkeä uutinen, sillä mies on kärsinyt vaikeasta jalkavammasta aina Mestarien liigan finaalista asti. Ajoittain näytti jopa siltä, että kyseinen vamma saattaisi vaikuttaa Ronaldon MM-kisaurakkaan. Nyt nämä huhut voitanee jo haudata.

Katso tästä, kuinka Ronaldo pyöritteli Irlantia!

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut