VIDEO: Cristiano Ronaldo munasi – kirjaimellisesti!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 19/03/2018
Jaa tämä...

Cristiano Ronaldo on huikean hyvä yhden pallon kanssa, mutta miten onkaan kahden pienemmän pallon kanssa? No tästähän voi tietenkin ajatella ihan mitä vaan, mutta nyt tulee ehtaa K-18 kamaa. Kultaisen pallon voittanut Ronaldo päätti viime sunnuntain El Clasico –ottelussa näyttää tuomarille eleen, jota ei todellakaan katsottu hyvällä.

Mahtoiko Barcelonan paremmuus ajaa Ronaldon raivon partaalle vai mikä lienee ollut syynä, mutta Ronaldon kerrotaan huutaneen ”Mateu, you like it?” ottelun tuomarille samalla kun hän kouraisi sukukalleuksiaan. Jokainen voi tietenkin vetää tästä omat johtopäätökset, tuskin hän mitään treffikutsua ottelun tuomarille esitti. Tai eihän sitä tiedä, eikös Cristiano vähän aikaa sitten eronnut omasta tyttöystävästään.

Nyt on La Ligan presidenttikin ehtinyt kommentoimaan keissiä ja sanonut sanomalehti Marcan haastattelussa suurin piirtein kauniisti suomennettuna näin: ”Me emme voi sallia kenenkään tekevän tämänlaisia temppuja, nämä täytyy poistaa jalkapallon parista ehdottomasti. Jos Ronaldo kosketteli omia ”pallojaan”, häntä tulee rangaista.”

Näet kohutun tilanteen tästä!

Veikkaussivut | Petteri

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut