Video: Cristiano Ronaldo siirtyi Real Madridiin tasan 6 vuotta sitten!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/06/2015
Jaa tämä...

Tasan 6 vuotta sitten Real Madrid sai pitkän väsytystaistelun jälkeen naarattua riveihinsä yhden jo sen hetken parhaista jalkapalloilijoista, Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiron. Ronaldo siirtyi Santiago Bernabeulle Valioliigaseura Manchester Unitedin riveistä 80 miljoonalla punnalla, joka oli uusi maailmanennätyssumma.

Cristiano Ronaldo oli vastustajan puolustuksen kauhu jo ManU-paidassa, mutta Los Blancosin riveissä tänä vuonna 30 vuotta täyttävä Ronaldo on ollut jo monta vuotta täysin pitelemätön. Mies on muassa mätännyt aivan käsittämättömän määrän, peräti 225 maalia vain 200 pelaamassaan La Liga ottelussa. Mies on palkittu huikeista suorituksistaan nyt kahtena vuonna peräkkäin FIFA:n Ballon d`Or palkinnolla eli kultaisella pallolla joka myönnetään vuosittain maailman parhaalle miespuoliselle jalkapalloilijalle. Henkilökohtaisten saavutuksien lisäksi CR7 on päässyt juhlimaan viimeisen kuuden vuoden aikana Real Madrid paidassa muun muassa La Liga mestaruutta, Mestarien liigan voittoa, Espanjan Cup voittoa ja seurajoukkueiden maailmanmestaruutta.

Miehellä on niin mittava määrä erilaisia palkintoja henkilökohtaisella kuin joukkuetasollakin, että niiden kirjaamista varten pitäisi perustaa oma työryhmä. Sen lisäksi mies on tehnyt urallaan satoja hienoja maaleja, ettei niistä saa koostettua alle kahden tunnin mittaista highlight-videota. Arkistojen kätköistä löytyi kuitenkin yksi videota, jota ei ole katsottu kuin ”vain” alle 900 000 kertaa. Ilmeisesti suuren Cristiano Ronaldo fanin koostamassa videossa esitellään hyvin se, miten monipuolinen maalintekijä tämä portugalilaispelaaja on.

Ronaldon voi nähdä seuraavan kerran tositoimissa Portugalin paidassa 4.9 ystävyysottelussa Ranskaa vastaan, jossa vedonlyöntisivut odottavat Ranskan olevan niskanpäällä. La Ligassa Real Madrid ja Cristiano Ronaldo esiintyvät seuraavan kerran lokakuussa sarjan startatessa. Esimerkiksi Unibet sivuilla voit jo veikata ensi kauden La Liga mestaria.

 

Lue myös:
Parhaimmat tennistarjoukset Wimbledoniin!

Huuhkaja vahti siirtyy Englantiin!