Crystal Palace - Arsenal 26.10.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Crystal Palace sekä Arsenal avaavat viikonlopun Valioliigassa.

Crystal Palace (+1) – Arsenal, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 9,40 | 5,15 | 1,33 

 

 

Jalkapallon Englannin Valiolligan päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Crystal Palace sekä vastaan asettuva Arsenal. Sarjataulukossa Crystal Palace sekä Arsenal ovat täysin ääripäissä, sillä Crystal Palace on toiseksi viimeisenä, kun taas Arsenal löytyy sarjataulukon kärkisijalta. Joukkueiden välinen tasoero on valtavaa luokkaa Arsenalin eduksi. Arsenal hävisi viikolla Mestarien liigan kolmannella ottelukierroksella Dortmundia vastaan 1-2 maalein, mutta muuten Arsenal on ollut lyhyesti kerrottuna vakuuttava. Valioliigassa Arsenal on kerännyt peräti kuusi voittoa, joten on täysin ansaittua vierasjoukkueen kohdalla olla sarjataulukon kärkipaikalla.

Crystal Palace on materiaaliltaan Valioliigan heikoimpia, joten Crystal Palacen kohdalla voidaan sanoa se totuus jo nyt ääneen – kotijoukkue tuskin tulee pelaamaan ensi kaudella enään Valioliigassa! Kausi on tässä vaiheessa vielä nuori, mutta jokainen Valioliigaa seuraava tietää Crystal Palacen tilanteen. Crystal Palace on onnistunut nappaamaan yhden voiton ja yhteensä tekemään kuusi maalia. Kuuluuko sellainen joukkue Valioliigaan? Ei todellakaan. Surkeamman alkukauden on tähän mennessä kokenut vain Sunderland, joka on melkeinpä jo oma lukunsa.

Arsenal on viimeistellyt kahdeksaan otteluun lähes parikymmentä maalia, joten Arsenalin tehokkuus hyökkäyspäässä on ollut kaunista seurattavaa. Arsenal on viimeistellyt Valioliigassa tähän mennessä eniten maaleja yhdessä Manchester Cityn kanssa. Arsenalin on voitettava tälläiset ottelut, jos vierasjoukkue haluaa pitää myös tämän viikonlopun jälkeen Valioliigan kärkipaikan. Lähtökohtaisesti ottelussa on vain yksi suuri suosikki vieraskentästä huolimatta. Maalin tasoituksellakin Arsenal on menossa vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas