Crystal Palace - Aston Villa 12.4.2014 | Vähämaalinen ottelu tulossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/12/2014
Jaa tämä...

Edellisessä kotiottelussa Crystal Palace kaatoi Chelsean

Vihje lyhyesti

– Crystal Palace on onnistunut hilaamaan itsensä kuiville ja jatkanee Valioliigassa ensi kaudellakin. Se on samoissa pisteissä kuin vastustajansa Aston Villa. Palace on ollut viime aikoina hyvässä kunnossa, edellinen kotiottelu oli 1-0 -voitto Chelseasta. Villa on hävinnyt kolmesti peräkkäin.

– Villa on ollut parempi vieraskentillä kuin Villa Parkilla. Joukkueen peli pohjaa vastahyökkäyksiin. Palacen peli taas perustuu kovaan taisteluun ja puolustamiseen. Se on pelannut paljon vähämaalisia otteluita.

– Palacella ei ole loukkaantumishuolia. Villalta puuttuu tärkeä hyökkääjä Benteke, viikolla pelatusta Fulham-ottelusta puuttuneet Agbonlahor, Delph ja El Ahmadi ovat taas mukana.

– Ottelu päättyy tasan hieman useammin kuin 30 kertaa sadasta. Bet365:n tasurikerroin 3.30 on markkinakärki.

Vihje: tasapeli, kerroin 3,30 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Näyttää vahvasti siltä, että Crystal Palace pelaa Valioliigassa ensi kaudellakin. Ennen kautta Palace oli jokaisessa arviossa ja kausikatsauksessa varma putoaja ja liigan heikoin joukkue. Kesken kauden manageriksi tullut Tony Pulis on saanut joukkueesta kaiken irti, taitoa ei paljon ole, mutta tahtoa, taistelua ja tiukkaa puolustamista kyllä löytyy.

Palace ja Aston Villa ovat peräkkäin sarjataulukossa yhtä monta ottelua pelanneena. Ensimmäisen putoajan paikalla oleva Fulham on seitsemän pisteen päässä. Villa on näistä kahdesta ollut huonommassa kunnossa viime aikoina, se on hävinnyt kolme liigaottelua putkeen. Palace on ottanut viime viikkoina hienoja voittoja. Edellinen liigaottelu oli Cardiffin kotikentällä, ja sen Crystal Palace voitti 3-0. Sitä ennen palace kellisti Chelsean omalla kotikentällään 1-0.

Aston Villa on pärjännyt paremmin vieraskentillä kuin kotikentällä. Se on hävinnyt vieraissa kuudesta ja kotikentällä jo kymmenen kertaa. Villan vastahyökkäyksiin pohjaava pelityyli sopii paremmin vieraskentille.

Crystal Palacella ei ole loukkaantumisongelmia. Pulis saa koota parhaan mahdollisen joukkueen Aston Villaa vastaan.

Aston Villan pahimmat loukkaantumisongelmat ovat helpottamassa. Hyökkääjä Agbonlahor ja keskikentä. Delph sekä El Ahmadi joutuivat jättämään viikolla pelatun Fulham-ottelun väliin, mutta lienevät nyt pelikunnosssa. Pitkään jo poissa ovat olleet tähtihyökkääjä Benteke, Kozak, N’Zogbia, Okore, Helenius ja Gardner.

Joukkueet eivät ole vielä varmoja sarjassa säilyjiä, mutta paljoa siihen ei tarvita. Villa puolustaa vieraissa ja etsii vastahyökkäyksia, Palace pohjaa pelinsä tyystin puolustukseen. Kumpikin yrittää välttää virheitä, varma tasapelipiste lienee arvokkaampi kuin lähteä riskillä tavoittelemaan voittoa.

Perustelut vihjeelle

Palace pelaa vähämaalisia otteluita ja alle 2,5 maalia -kertoimet on painettu alas. Vähämaalinen ottelu nostaa tasapelin todennäköisyyttä. Bet365:n 3.30 on kelpo tasurikerroin.

Vihje: tasapeli, kerroin 3,30 Bet365

 

Veikkaussivut | Anssi