Crystal Palace - Everton 9.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/09/2013
Jaa tämä...

Pisteautomaatti isännöi Valioliigassa Evertonia.

Crystal Palace – Everton, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 6,00 | 3,60 | 1,62 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Crystal Palace saa vieraakseen Evertonin. Sarjataulukossa Crystal Palace on tälläkin hetkellä viimeisenä vain kolme pistettä keränneenä, kun taas puolestaan Everton löytyy sarjataulukosta seitsemänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kuusitoista pistettä Evertonin eduksi. Materiaaliltaan Crystal Palace on Valioliigan heikoimpia joukkueita ja valitettavasti voidaan todeta sekin, että Crystal Palace onkin vain tämän kauden pelaamassa Englannin korkeimmalla sarjatasolla. Crystal Palace on ollut tällä kaudella aivan liian hurjassa porukassa ja se on näkynyt tuloksissa. Crystal Palace on voittanut tasan yhden ottelun ja kotijoukkue on itse maalinteossa onnistunut huimat kuusi kertaa.

Everton on tällä kaudella saalistanut viisi voittoa, neljä tasapeliä sekä kokenut tappion vasta yhden kerran! Everton on pelannut materiaaliin nähden erittäin hyvän kauden, sillä on otettava huomioon sekin, että Everton vaihtoi viime kauden päätteeksi valmentajaa. Evertonin pelityyli on hieman muuttunut, joten siinä mielessä vierasjoukkueen tilanne on enemmän kuin kohdillaan. Puolustukselle voidaan antaa viime aikojen otteista erittäin hyvä arvosana, sillä kolmeen viime otteluun Evertonille ei olla tehty kuin yksi maali. Everton on tähän mennessä pelannut viisi ottelua vieraissa ja itseasiassa Everton on saalistanut vieraista pisteitä erittäin hyvään tahtiin. Edellisessä vierasottelussa Everton voitti Aston Villan 0-2 numeroin.

Crystal Palacen tilanne on todella surkea, sillä joukkueessa valmennuskin on ehtinyt vaihtumaan ja uusi päävalmentaja tullaan tämän tiedon mukaan nimeämään vasta maajoukkuetauon jälkeen. Crystal Palace pelasi viime kaudella Mestaruussarjassa ylitse kaikkien odotusten, mutta tällä kaudella Crystal Palace tulee pelaamaan juuri sillä tasolla mitä kotijoukkueelta odotellaankin. Everton on vieraissakin selkeä ennakkosuosikki. Evertonille tarjotaan hienoa mahdollisuutta jatkaa vahvaa alkukautta ja napata kolme pistettä sarjataulukkoon lisää. Kierroksen varmin vierasvoitto tullaan suurella todennäköisyydellä näkemään tässä kamppailussa.

Veikkaussivut | Tuomas