Crystal Palace - Fulham 21.10.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko maalintekovaikeudet Crystal Palacen sekä Fulhamin kohdatessa toisensa?

Crystal Palace – Fulham, merkki X, kerroin 
Crystal Palace – Fulham, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 
Crystal Palace – Fulham, merkki alle 1,5 maalia, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,55 | 3,35 | 2,85 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät Crystal Palace sekä vieraaksi saapuva Fulham. Tämä ottelu päätttää kahdeksannen kierroksen Englannin korkeimmalla sarjatasolla. Sarjataulukossa tällä hetkellä Crystal Palace on toiseksi viimeisellä sijalla, kun taas Fulham puolestaan löytyy kahta sijaa korkeammalta. Molemmat joukkueet ovat kärsineet läpi alkukauden valtavista maalinteko-ongelmista. Niin Crystal Palace kuin Fulhamkin ovat viimeistelleet vain viisi maalia ja se on tietenkin yksinkertaisesti aivan liian vähän. Fulhamin osalta puolustukseksi on sentään todettava se asia, että vierasjoukkueen puolustus on toiminut jopa kohtalaisen hyvinkin.

Crystal Palace on alkukaudella onnistunut nappaamaan vasta yhden voiton, joten tätä menoa Crystal Palace valitettavasti tulee viihtymään Englannin korkeimmalla sarjatasolla vain yhden kauden ajan. Crystal Palace nousi viime kauden päätteeksi Valioliigaan, mutta kotijoukkueen materiaali on kuitenkin äärimmäisen rajallista. Peräti kuusi tappiota seitsemästä ottelusta kertoo sitä karua totuutta, että materiaali ei vain tunnu riittävän näin kovassa porukassa. Ennen maajoukkuetaukoa Crystal Palace joutui Liverpoolin pyöritykseen 3-1 numeroin päättyneessä tappiossa.

Lähtökohtaisesti maalit tulevat olemaan tänään erittäin vähissä. Kumpikaan joukkue ei ole vakuuttanut toistaiseksi millään tavalla. Crystal Palace on joutunut niin monta tappiota kokemaan, että kotijoukkueen itseluottamuskaan tuskin on korkealla. Fulham on pelannut tuloksellisesti hieman valoisemman alkukauden, mutta tuskinpa vierasjoukkueen pukukopissakaan tässä vaiheessa juhlitaan yhtään sen enempää. Rohkeimmille tasapeli on erittäin mukava valinta vetokupongille mukaan. Ei olisi tavallaan lainkaan yllättävää, vaikka tänään jäätäisiin maaleitta kokonaan. 

Veikkaussivut | Tuomas