Crystal Palace - West Ham 23.8.2014 | Crystal Palace on ongelmissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Palacen managerisotkut alkavat pikku hiljaa näkyä kentällä, West Ham tekee vieraskentällä vähän maaleja

Vihje lyhyesti

– Crystal Palacella on ongelmia manageripuolella. Tony Pulis erosi juuri kauden alla, ja nyt ei tahdo löytyä kelvollista vetäjää joukkueelle. Väliaikaismanageri Millen lähtee otteluun puolustuksen kautta. Viime viikolla peli sujui melko hyvin Arsenalin kotikentällä, tappiomaali tuli aivan ottelun lopussa. Palacekin onnistui erikoistilanteesta tekemään maalin.

– West Ham tuhlaisi maalipaikkoja Tottenhamia vastaan viime viikonloppuna kotikentällään. Tulokseksi jäi 0-1 -häviö. Maalinteko-ongelmat vaivasivat Hammersia vime kaudellakin, varsinkin veiraskentällä se teki heikonlaisesti maaleja. Ykköskärki Andy Carroll on pitkään sivussa, joten ongelma tuskin helpottuu vähään aikaan.

[ Tulosvetoon 0-0 tai 1-1. Unibetille 100 € bonus tästä ]

– Hammersin loukkaantumistilanne on kehnompi kuin kotijoukkueella. Useampikin pelaaja on sivussa tai kolhujen vaivaama. Kehno tilanne jo alkukaudesta ei lupaa hyvää.

– Ottelusta on tulossa vähämaalinen ja tämä nostaa tasapelin todennäköisyyttä. Useammin kuin joka kolmas kerta tämä ottelu jää tasapeliksi, ja lukemat ovat 0-0 tai 1-1.

Vihje: tasapeli, kerroin 3,30 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Ensimmäisellä kierroksella kotijoukkue Crystal Palace pelasi rohkaisevan ottelun Arsenalin Emirates-stadionilla. Se hävisi vasta aivan viime hetkillä Aaron Ramseyn tehtyä 2-1 -voittomaalin. Peli oli muuten tavanomainen Palace-ottelu. Joukkue antoi selvästi taitavamman vastustajan pitää palloa, ja se itse keskittyi puolustamaan. Maalinsa Palace teki erikoistilanteesta.

West Ham hävisi viime viikonloppuna kotikentällään Tottenhamille 0-1, vaikka se pelasi yli puoli tuntia yhden pelaajan ylivoimalla. Spurs tei voittomaalinsa yliajalla. West hamin manageri Sam Alardyce noitui ottelun jälkeen hukattuja maalipaikkoja. Hammers voitti Spursin laukauksissa 18-10.

Crystal Palacella on menossa pahanlainen managerisekoilu. Viime kaudella joukkueen hienoon iskuun saanut ja Vuoden manageri -palkinnon voittanut Tony Pulis erosi vain muutama päivä ennen kauden alkua. Malky Mackaysta piti tulla uusi manageri, mutta hän jäi kiinni kaverinsa, Palacen urheilujohtajan Iain Moodyn kanssa käydyistä rasistisista, seksisitisistä ja vaikka mistä sähköposteista ja tekstiviesteistä. Mackaysta ei tullut uutta manageria Palaceen ja Moodykin erosi. Nyt ehdokkaana on Tottenhamissa viime kauden loppupuolen manageroinut Tim Sherwood, mutta siinäkin on ilmeisesti soutamista ja huopaamista.

Sillä aikaa kun Crystal Palace etsii itselleen uutta manageria, niin joukkuetta johtaa Keith Millen. Viime kaudellakin ennen kuin Pulis tuli vastuuseen Millen veti Palacea muutaman ottelun ajan. Noissa neljässä ottelussa Palace piti maalinsa puhtaana kahdesti. Millen lähtee siis otteluihin tarkan puolutuksen kautta. Väliaikainen manageri ei halua tehdä tyhmyyksiä vaan pelaa varman päälle. Tämä lienee tulossa nytkin. Kotikentälläkin Crystal Palace lähtenee peliin puolustuksen kautta.

Hammersin maalinteko-ongelmat saattavat jatkua pitempäänkin. Joukkueen ykköskärki Andy Carroll on loukkaantuneena sivussa vielä pitkään. Viime kaudella Hammers teki vain 15 maalia 19:sta vierasottelussa. Neljä kertaa se pelasi vieraissa 0-0.

Palacella on vähemmän loukkaantumishuolia kuin West Hamilla. Keskuspuolustaja Scott Dann saattaa pelata, jos kuntotesti ennen ottelua näyttää hyvältä. Adrian Mariappa harjoitteli viikolla, joten hänen pelaamisensa näyttää hyvältä. Samaten Jonny Williams ja Jerome Thomas ovat pelikunnossa.

West Hamilta puuttuu pitkäaikaisloukkaantuneen Andy Carrolin lisäksi ainakin James Collins, joka on pelikiellossa. Todennäköisesti sivussa ovat Joey O*Brien, James Tomkins sekä Arsenalista lainattu Carl Jenkinson. Ravel Morrison on varmuudella pois. Enner Valencia ja Diafra Sakho saattavat olle pelikunnossa.

[ Tulossa varovainen peli? Jos näin on, niin kulmureita tulee vähän. Gutsille 100 € bonus tästä ]

 

Perustelut vihjeelle

Crystal Palace on manageripuolella sekaisin, ja sen täytyy tuntua jo joukkueen pelissä. Sijaismanageri Millen lähtee tiukan puolustuksen kautta, ja samaa tehnee West Ham. Ottelu on tasapeli useammin kuin joka kolmas kerta. Bet365:n tasurikerroin 3.30 on ok, peleihin vaan.

Vihje: tasapeli, kerroin 3,30 Bet365 

Veikkaussivut | Anssi