CSKA Moskova - Avtomobilist Yekaterinburg 17.11.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Venyykö Avtomobilist hienoon yllätykseen moskovalaisten vieraana?

CSKA Moskova – Avtomobilist Yekaterinburg, merkki alle 4,5 maalia, kerroin
CSKA Moskova – Avtomobilist Yekaterinburg, merkki alle 5,5 maalia, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,60 | 4,20 | 4,60

 

 

Jääkiekon KHL:ssä pelataan tänään valtava määrä otteluita, CSKA Moskova saa vastaansa mielenkiintoisessa ottelussa Avtomobilist Yekaterinburgin. Tiedossa on sen takia jossain määrin jopa odotettu kohtaaminen, koska etenkin Avtomobilist Yekaterinburg on ollut tällä kaudella äärimmäisen hyvä. Kumpikaan joukkue ei lukeudu missään tapauksessa KHL:n mielenkiintoisimpiin joukkueisiin, mutta nyt etenkin vierasjoukkue on jättänyt itsestään hyvän kuvan. CSKA Moskova on tällä hetkellä läntisessä konferenssissa neljäntenä, kun taas Avtomobilist Yekaterinburg löytyy itäisestä konferenssista kahdeksannelta sijalta. Sitä voidaan pitää vierasjoukkueen kohdalla erinomaisena suorituksena. Aikaisemmilla kausillahan vierasjoukkue on ollut umpisurkea.

CSKA Moskova sekä Avtomobilist Yekaterinburg ovat olleet tällä kaudella erittäin vähämaalisia joukkueita ja itseasiassa myös tänään on kaiken järjen mukaan tiedossa erittäin vähämaalinen kohtaaminen! CSKA Moskova on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut hienosti peräti neljä voittoa, mutta toisaalta vain yhdessä ollaan pelattu yli 4,5 maalimäärän. CSKA Moskovalla maalinteko ei ole ollut lainkaan normaaliin tilanteeseen verrattuna hyvällä tasolla, mutta ei sen ole tarvinnutkaan olla, sillä kotijoukkueen puolustus toimii mahtavalla tavalla. Kolmeen edelliseen otteluun CSKA Moskovalle ollaan tehty tasan kaksi maalia, joten maalinteko kotijoukkuetta vastaan on erittäin vaikeaa.

Avtomobilist Yekaterinburg matkustaa tähän otteluun kahden ottelun tappioputkessa, mutta sentään sitä ennen Avtomobilist Yekaterinburg nappasi peräkkäin peräti seitsemän voittoa! Joten vielä hetki sitten vierasjoukkue oli mahtavassa pelivireessä. Edelleenkin voidaan sanoa sitä samaa kuten ylempänäkin, että vierasjoukkueen materiaali on erittäin heikkoa myös tällä kaudella, mutta ei sillä ole mitään merkitystä, sillä viiteen edelliseen vierasotteluun vain yhdessä Avtomobilist Yekaterinburg on jäänyt kokonaan pisteittä! Vierasjoukkueen pelityyli on tuottanut valtavasti ongelmia huomattavasti laadukkaammille joukkueille. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan tälläkin kerralla erittäin tasainen kohtaaminen. Avtomobilist Yekaterinburg on pelannut tällä kaudella aivan taitojensa ylärajoilla. Alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia -kohteet ovat järkeviä valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas